Search for content, post, videos

Asa se face masca pentru intinerirea tenului. Reteta pentru acasa

Masca pentru intinerirea tenului este formata dintr-o serie de ingrediente care au functia de a imbunatati circulatia periferica, de a te scapa de riduri si de a da pielii un aspect tanar si sanatos.
Aceasta masca este indicata in special pentru femeile care au tenul gras, au cosuri, au riduri, au pielea uscata sau au pete pe fata, avand in vedere ca in primul rand are un rol de purificare a pielii si de curatare in profunzime.
Este vorba despre masca de fata cu drojdie, care are o serie de caracteristici speciale: in primul rand, reface elasticitatea pielii, imbunatateste circulatia sangelui, echilibreaza procesele de eliminare a toxinelor, la nivelul pielii si grabeste procesul de sinteza al elastinei si colagenului. Totodata, mineralele din drojdie hranesc pe deplin pielea si o fac mult mai rezistenta.

Asa se face masca pentru intinerirea tenului:

Se ia un cubulet de drojdie si se dilueaza in apa calduta.

Este indicat sa se aleaga drojdie de bere, cand pe piele exista pete sau inflamatii.

Este indicat sa fie folosita doar drojdie proaspata. Iti dai seama ca drojdia este proaspata daca se sfarama atunci intre degete.

Astfel, dupa ce ai diluat drojdia in apa calduta, amesteci pana cand se obtine o crema omogena. Crema se aplica pe fata si se lasa sa actioneze pret de jumatate de ora. Dupa care, tenul se spala cu apa rece din abundenta.

Masca poate fi folosita zilnic pentru efecte miraculoase.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *