Search for content, post, videos

Asa se face manichiura frantuzeasca – VIDEO

Expertii din lumea modei au opinii diferite in ceea ce priveste manichiura frantuzeasca. Unii cred ca manichiura frantuzeasca este de mult depasita, in vreme ce altii sunt de parere ca manichiura frantuzeasca este un clasic care nu va iesi niciodata din moda. Dar, indiferent de parerea unui specialist sau a altuia, multe femei aleg manichiura frantuzeasca, datorita simplitaltii sale si aspectului natural pe care le evoca. Acest tip de manichiura te ajuta de asemenea sa inspiri un aspect ingrijit, curat dar nu ostentativ sau rebel.

Dar, pentru inceput, ce este manichiura frantuzeasca? Manichiura frantuzeasca este un stil de vopsire a unghiilor in care la varful lor se aplica o culoare deschisa, de preferabil alb, iar pe restul unghiei o vopsea de culoare roz palid sau bej deschis. Un astfel de tip de manichiura este recomandat unghiilor de lungime mica sau medie.

Inainte de a aplica acest tip de manichiura, asigurati-va ca ati urmat toti pasii necesari aplicarii oricaruie model de lac de unghii. Pregatiti unghiile inlaturand vechile urme de oja folosind acetona, curatati apoi suprafata lor, taiati-le pana la marimea dorita si piliti marginile.

Odata ce ati incheiat cu taiatul si curatatul, aplicati un strat de luciu de baza pentru unghii, cat mai subtire si mai neted. Asezati apoi o forma ghid pentru varfurile unghiilor, astfel incat partea ramasa descoperita sa se potriveasca perfect cu albul unghiilor, pentru a aplica lacul de culoare alba. Lasati lacul sa se usuce. In cazul in care va simtiti inconfortabil cu acest alb stralucitor, puteti aplica pe varfurile unghiilor o oja incolora.

Dupa ce lacul alb s-a uscat, indeprtati formele ghid si vopsiti portiunile ramase cu lacul de culoare bej deschis sau roz. Foarte probabil ca veti avea nevoie de cel putin doua straturi de lac. Odata uscate complet, aplicati pe unghii si un strat de luciu incolor.

Pentru a extinde durata de viata a acestui tip de manichiura si pentru a va asigura ca unghiile vor ramane mereu intr-o conditie perfecta, aplicati cate un strat de luciu in fiecare seara.

In fine, aplicarea unei manichiuri frantuzesti se poate dovedi de multe ori extrem de complicata. Majoritatea drogheriilor au in stoc kituri speciale pentru un asemenea tratament. In cazul in care vi se pare prea complicat sa alegeti ingredientele de una singura, cautati un astfel de set. Se poate dovedi extrem de folositor si timpul alocat procedeului va scadea semnificativ.

Daca in schimb vrei sa incerci manichiura frantuzeasca dar ti-e frica sa o faci de una singura, poti opta oricand pentru un salon de infrumusetare profesionist. Acest tip de manichiura va costa insa suplimentar fata de cele clasice, datorita nivelului ridicat de acuratete si grija necesara aplicarii lui. Poate deveni destul de costisitor in acest caz dar, merita toti banii!

VIDEO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *