Search for content, post, videos

Asa poti avea dinti de vedeta

V-ati intrebat vreodata cum de starurile din intreaga lume au dintii incredibili de albi? Ei bine, pe langa tratamentele pe care le urmeaza, toata lumea respecta o serie de reguli impuse de stomatologii lor. Cam costisitoare uneori, ce-I drept, insa de multe ori rezultatele sunt remarcabile.

Pasul nr. 1: CONSULTATIA ORTODONTICA!

Analizeaza cu grija forma dintilor tai. Sunt drepti, sau ar avea nevoie de cateva retusuri magice ale medicului dentist? Daca acestia nu sunt perfect aliniati, daca ai spatii interdentare vizibile, sau daca sunt foarte inghesuiti, nu ezita sa ceri sfatul medicului .

Pasul nr. 2: PREVENTIE & PROFILAXIE

 Igiena dentara este esentiala pentru a avea un zambet impecabil mult timp. La urmatoarea sedinta de profilaxie (care stim bine ca trebuie realizata cel putin de 2 ori pe an), roaga medicul dentist sau igienistul dentar sa iti indice care este cea mai eficienta metoda de curatare a dintilor. Cu siguranta vei afla si ce mijloace suplimentare pastei si periutei de dinti trebuie sa folosesti.

Pasul nr. 3: ALBIREA DENTARA PROFESIONALA cu plasma

Alege zambetul preferat al unei vedete si compara-l cu zambetul tau. Este departe de a fi zambetul pe care ti-l doresti? De cele mai multe ori zambetul vedetelor se evidentiaza prin culoarea impecabila, aproape hipnotizanta. Acesta este cel mai usor mijloc prin care poti atrage privirile admirative ale celor din jur, insa poate fi si daunator pentru dinti daca nu se realizeaza conform indicatiilor specialistului, in urma unei consultatii.

Pasul nr. 4: AUGMENTAREA BUZELOR cu Acid Hialuronic– 100% Pain Free!

 Un smilemakeover complet, ca cel pentru care au optat multe dintre starurile de la Hollywood, nu se rezuma doar la dinti drepti sau mai albi, ci si la un zambet descris de buze frumos conturate. De aceea, in ultimii ani, tot mai multe clinici stomatologice de elita din SUA, Europa si Asia s-au perfectionat in realizarea tratamentelor de estetica faciala, in special a celor de augmentare a buzelor si de estompare a ridurilor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *