Search for content, post, videos

Asa iti tii machiajul perfect intreaga zi!

Machiajul este extrem de important, de aceea nu trebuie sa neglijam acest aspect niciodata. Machiajul ne ofera acel plus de care avem nevoie pentru a fi irezistibile si, alaturi de vestimentatia aleasa cu gust, contribuie din plin la un look perfect fara de care nu am iesi din casa.

Traim vremuri grele insa, timpul este extrem de pretios si parca niciodata nu avem suficient pentru a ne ocupa de propriile noastre persoane. Multe dintre noi nu avem suficient timp pentru a sta o ora intreaga sa ne machiem, asa ca in acele cateva minute pe care le acordam machiajului avem nevoie de cat mai multa indemanare si trucuri pentru a arata grozav.

Sunt cateva tehnici si trucuri care vor face machiajul sa reziste intreaga zi, fara a fi nevoite sa facem retusuri pe parcursul zilei. Iata cateva dintre acestea, mici trucuri care te vor ajuta in aceasta privinta. Incearca-le. Cu siguranta vei fi mai multumita.

machiaj care dureaza1.Machiajul aplicat imediat dupa ce am iesit din dus nu va dura mult – lasati-va pielea cateva minute pentru a-si reveni.

2.Evitati sa va atingeti fata toata ziua pentru a evita infectiile si totodata stergerea machiajului.

3.Dupa aplicarea fondului de ten aplicati un strat subtire de pudra ce va oferi rezistenta si protectie fondului de ten.

4.Scrub-ul iti pregateste fata pentru machiaj, fiind esential pentru creerea unei suprafete netede si alungirea rezistentei machiajului pe durata intregii zile.

5.In timpul zilei cand obraji incep sa luceasca datorita uleiului, folositi sugativa pentru a indeparta grasimea de pe fata.

6.Aplicati fondul de ten inaintea luciului de buze deoarece acesta va actiona ca o baza si va mentine mai mult timp efectul luciului.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *