Search for content, post, videos

Asa iti alegi rimelul potrivit pentru tine, in functie de gene, ca sa arati perfect

Pe langa vestimentatie, un look perfect poate fi realizat doar asigurandu-te si de un machiaj perfect. Sunt multe lucruri de care depinde acest machiaj, pe langa forma fetei, trasaturi, culoarea tenului, forma ochilor, a sprancenelor si a buzelor.

Si in primul rand ne referim aici la tehnicile de aplicare a machiajului dar si la uneltele care compun trusa perfecta de machiaj. Nu le vom detalia aici pe toate ci ne vom opri la unul dintre cele mai importante instrumente folosite in machiaj, si anume, rimelul.

Rimelul ar trebui considerat indispensabil din trusa de machiaj. Acesta poate realiza o mare diferenta in finisarea machiajului pentru ochii definind genele, curbandu-le sau facandu-le mai lungi. Trebuie acordata mare atentie rezultatutlui dorit deoarece nu le poti da volum, sa le curbezi si sa le lungesti in acelasi timp chiar daca anumite firme de rimeluri incearca sa te convinga de acest lucru. Asadar alegeti prioritatile si cumpara rimelul perfect.

Daca optezi pentru gene lungi, ai nevoie de un rimel pentru alungirea genelor. Cele mai bune sunt cele care au perii lungi si in formula acestuia se regasesc fibre de matase artificiala sau nailon.

Daca doriti gene curbate si nu aveti timp sa folositi aparatul de curbat gene incercati sa utilizati un rimel ce are bagheta cu un design curbat. Acesta va ajuta la curbarea si definirea genelor.

Aplicati rimelul intai pe varful genelor apoi la radacini utilizand peria acestuia in zig-zag pentru a separa genele. Deasemenea nu trebuie utilizat prea mult rimel pentru a evita lipirea genelor intre ele.

Daca aveti genele delicate si folositi un rimel care sa le alungeasca nu este tocmai o idee buna. Incercati un rimel pentru volum pentru a le face mai dense. Evitati sa folositi rimelul pentru volum daca aveti genele scurte deoarece vor parea si mai scurte datorita volumului. Incercati rimelul pentru alungire care va crea un aspect mult mai dragut.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *