Search for content, post, videos

Asa iti albesti dintii fara bani!

Nu trebuie neaparat sa iti irosesti banii pentru care ai muncit atat de greu, pentru un tratament de albire a dintilor. Renunta la gelurile de albire pe care le vezi la teleshopping si nici nu mai cupara acea pasta de dinti pentru fumatori atat de laudata in reclame. Acum nu mai este nevoie sa apelezi la medici dentisti scumpi, sa iti faci programari peste programari si in general sa iti irosesti resursele pentru a avea un zambet deosebit. De altfel, este mai mult ca sigur ca ai tot ceea ce iti trebuie pentru propriul tratament de albire, chiar la tine acasa.

La mine acasa?

Da. Pentru a-ti albi dintii nu ai nevoie decat de cateva produse de uz casnic. Rezultatul va fi uimitor. Asa ca primul pas va trebui sa il faci spre bucatarie, mai precis spre raftul unde tii ustensilele si ingredientele pentru gatit. Cauta plicul de bicarbonat de sodiu si pune doua lingurite intr-un bol. Acum indreapta-te spre baie si cauta sticluta de peroxid de hidrogen. Adauga 2-3 lingurite de peroxid in bolul cu bicarbonat si amesteca cele doua ingrediente pana va rezulta o pasta. S-ar putea sa nu nimeresti din prima combinatia corecta, insa nimeni nu te impiedica sa incerci pana vei reusi. Reperul cel mai bun in acest sens il va reprezenta consistenta care trebuie sa fie similara celei a pastei de dinti. Daca doresti, poti adauga putina aroma de menta sau chiar putina pasta de dinti, doar pentru aroma.

Si cum folosesc acest produs de albire?

Trebuie iti perii dintii cu acest amestec, avand grija sa il lasi pe dinti circa doua minute. Atentie! NU inghiti pasta, are un gust foarte neplacut.

Daca ai probleme cu dintii (carii, gingivita, probleme ale gingiei) acest amestec le poate face sa para albe pentru o perioada de timp. Din pacate, daca ai dintii foarte sensibili, este posibil ca acest amestec sa nu ti se potriveasca  si cel mai bine ar fi sa ceri sfatul medicului inainte de a-l folosi.

Cat de des pot folosi aceasta pasta?

Acest tratament poate fi facut saptamanal, lunar sau oricand ai nevoie de dinti mai albi, insa ai grija sa nu te perii pe dinti cu acest amestec mai mult de odata pe saptamana.

Lista de ingrediente:

– 3 lingurite de peroxid de hidrogen

– 2 lingurite de bicarbonat de sodiu

– optional poti adauga putina pasta de dinti sau aroma de menta pentru un gust mai bun.

<

1 comment

 • <cite itemprop="author">iulia</cite>

  Indiferent cine sunteti si care este
  situatia voastra, aveti în voi, chiar acum, capacitatea sa realizati mai mult
  decât oricand inainte. Trebuie doar sa vreti acest lucru cu adevarat. Cautam
  urgent colaboratori part-time care vor sa castige
  bani în timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de
  comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti
  mesajul PROIECT la adresa de email iuliasimonacaprarin@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *