Search for content, post, videos

Apa termala si tenul tau. Efecte nebanuite si cum se foloseste

Apa termala are un efect cat se poate de benefic pentru tenul nostru. Avand in vedere ca apa termala este pura din punct de vedere biologic, este recomandata de multi medici pentri ingrijirea tenului.

 

Apa termala este saraca in saruri minerale, are un continut ridicat de siliciu, are ioni de calciu si acid boric si seleni. Toate aceste ingrediente ajuta la o tonifiere a tenului nostru si tocmai de aceea este recomandat sa folosim apa termala zilnic.

 

Acest tip de apa ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, sporeste imunitatea, are actiune antiinflamatorie si un puternic efect antioxidant.

 

Cu toate acestea, rolul principal al apei termale este acela de a improspata si hidrata pielea si de a stimula regenrerarea celulara si sinteza colagenului.

Mod de administrare:

 

Pulverizati apa termala, in fiecare dimineata, de la o distanta de 30 de centimetri. Astfel veti avea o pelicula protectoare asupra pielii care va dura toata ziua.

 

 

<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Robrandshop VS</cite>

  Apa termala este foarte buna pentru ten si este de ajutor daca urmezi tratamentele dermatologice.
  In functie de ten si problema poti alege:
  – un ten delicat, reactiv, gras si acneeic insotit de o piele hiper sensibila este recomandata apa termala Gamarde bogata in sulf
  – un ten mai gras poate folosi Vichy
  – un ten acneic sau cu probleme cere Avène
  – un ten extrem de delicat si sensibil poate investi in La Roche-Posay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *