Search for content, post, videos

Albirea unghiilor. Metode pentru acasa

Albirea unghiilor este o problema cu care se confrunta multe femei. Pentru a evita sa cheltuiti prea multi bani la salaonele de infrumusetare, ati putera folosi o serie de metode pentru acasa de albire a unghiilor car nu numai ca sunt cat se poate de usoare, dar au si rezultate incredibile.

Astfel, fie ca este vorba de o infectie care provoaca ingalbenirea inghiilor, fie ca nu se foloseste baza pentru unghii inainte de aplicarea ojei, lucru ce are acelasi efect, fie ca efectele fumatului se vad pana si pe varfurile degetelor, albirea unghiilor este o necesitate pentru mjoritatea femeilor.

Albirea unghiilor. Metode pentru acasa – zeama de lamaie

Zeama de lamaie are efecte de albire asupra unghiilor inca de la prima folosire. Se stoarce o lamaie intreaga in 15 de miliitri de apa calduta si se inmoaie unghiile in acest lichid timp de 15 minute. Dupa aceea mainile se clatesc cu apa calduta si efecul este imediat. Mai mult, pentru o curatare in profunzime, puteti freca unghiile cu coaja de lamaie, ceea ce le va curata si in profunzime.

Albirea unghiilor. Metode pentru acasa – pasta de dinti

Pasta de dinti are efecte incredibile asupra unghiilor, similare cu cele pe care le are si asupra dintilor. Se aplica pe unghii cu periuta de dinti, la fel ca si in cazul dintilor, si se freaca usor, fara sa se adauge apa. Apoi, unghiile se lasa acoperite de pasta de dinti timp de 10 minute, dupa care se spala cu apa calda. Acest procedeu se repeta de maxim 3 ori pe saptamana,iar unghiile vor fi de cel putin 3 ori mai albe.

Albirea unghiilor. Metode pentru acasa – bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este una dintre cele ai eficiente substante pentru albirea unghiilor. Acesta se foloseste intr-un amestec de apa si bicarbonat de sodiu, care se freaca efectiv pe unghii cu miscari circulare. Acest amestec se lasa sa actioneze timp de 30 de minute iar apoi unghiile se spala cu apa rece, din abundenta. Efectul apare imediat si procedeul poate fi repetat oricand, fara niciun fel de efect secundar.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *