Search for content, post, videos

Adevaratele secrete ale frumusetii! Tot ce trebuie sa stii si sa faci!

Poate este vorbe despre gena buna, sau poate despre anumite secrete, dar exista femei care efectiv nu par ca mai imbatranesc vreodata. Sa fi gasit ele elixirul frumusetii vesnice?

La tv se promoveaza mereu astfel de cazuri, femei la 70 de ani care arata ca la 40 si femei la 40 care arata ca la 25. Totusi care sunt secretele frumusetii?

Lupta cu kilogramele in plus ar fi un alt subiect importat care poate sau nu influenta frumusetea.

Totusi exista anumite secrete sau mai bine spus, lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie. Lucruri ce pot influenta in mod direct frumusetea si imbatranirea.

Cat mai multa apa. Din acest lucru nu reiese nici un secret. Se stie deja, corpul uman este format din 70% apa. Apa nu poate face altceva decat sa aduca un aport de infrumusetare si hidratare corpului.

Lotiuni de corp naturale. Exista pe piata o multime de astfel de lotiuni. Trebuie sa alegem cu grija una potrivita, care sa ne ofere atat hidratare, ingrijire cat si catifelare si daca este posibil o “sesiune” de aromaterapie.

Protectie anti UV. Exista atat lotiuni pentru plaja cu protective impotriva ultravioletelor cat si lotiuni de corp pentru uz zilnic. Razele uv grabesc imbatranirea pielii, conferindu-i acesteia un aspect uscat.

Manancam sanatos. Deja suntem la curent cu acest lucru. Stim ca trebuie sa mancam cat mai sanatos. Tocmai de aceea mai multe legume si fructe proaspete nu fac decat sa ne ajute.

Cat mai mult sport. Zilnic trebuie sa alocam miscarii cel putin 30 de minute. Acesta nu numai ca ajuta pielea conferindu-i elasticitate si fermitate, ne ajuta impotriva stresului si multor altor boli.

Mainile si gatul sunt la fel de importante. Poate ca de multe ori ignoram aceste parti ale corpului, insa de cele mai multe ori ele ne sunt un fel de ceas biologic. Trebuie sa avem grija sa le ingrijim si sa le oferim aceeasi atentie ca intregului corp.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *