Search for content, post, videos

5 trucuri pentru a avea o piele ca de bebelus

Frumusetea ai primit-o de la natura, insa pentru aspect esti direct raspunzatoare. Chiar daca nu arati precum un top model, poti fi o femeie atragatoare daca te ingrijesti cu mare atentie. Iar pielea este o carte de vizita. Iata 5 solutii la indemana pentru o piele elastica si catifelata:


1. Apa
Daca vrei sa ai o piele frumoasa nu o priva de apa si asta pentru ca acest lichid este vital pentru sanatate si pentru frumusete. Cercetarile efectuate au demonstrat ca apa este cea mai la indemana solutie pentru a curata organismul. In medie, un adult ar trebui sa bea opt pahare de apa zilnic. Cu cat vei bea mai multa apa, cu atat tenul tau va arata mai bine.

2. Untul

Cu siguranta ca nu ti-ai imaginat ca ai putea folosi untul in locul cremelor. Insa dermatologii ti-l recomanda daca vrei sa ai opiele fina si hidratata. Daca ai pielea uscata ar trebui sa folosesti unt de cacao. In cazul in care suferi de exeme sau de psoriazis vei fi uimita de cat de bun este untul de mango. Este un hidratant natural care amelioreaza toate simptomele neplacute ale acestor patologii. Medicii spun ca si untul de shea este un excelent mod de a trata pielea uscata.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/o0cdCK )

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *