Search for content, post, videos

5 sfaturi care te vor ajuta sa scapi de celulita pentru totdeauna!

Celulita este inamicul oricarei femei, chiar si al celor care arata ca trase prin inel. „Coaja de portocala” este enervanta si inestetica, insa nu este imposibil de tratat. Iata ce trebuie sa stii despre celulita ca sa reusesti sa invingi odata pentru totdeauna de acest cosmar:

1. Nu mai folosi creme si lotiuni

Cremele care promit ca elimina celulita sunt egale cu zero. Nu te lasa vrajita de zecile de reclame la astfel de produse pentru ca nu au niciun efect. Tratarea celulitei pe exterior nu are nimic de a face cu adevarata cauza a acestei afectiuni. Daca grasimea s-ar inlatura cu o simpla crema atunci peste tot am vedea numai femei slabe si frumoase ca in reclamele cu pricina. Cremele schimba pe moment doar modul in care arata pielea, asa ca nu mai da banii pe lotiunile-minune fiindca nu folosesc la nimic!

2. Tratamentele Spa nu functioneaza

Masajul anticelulitic, impachetarile si tratamentele Spa sunt dureroase si riscante si singurul lor efect este diminuarea bugetului, nu si a stratului de grasime. Masajele si tratamentele te pot ajuta doar sa imbunatatesti temporar aspectul valurit al pielii.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/HwVCpL )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *