Search for content, post, videos

5 lucruri care te fac mai atragatoare

Se spune ca atitudinea unei femeie este cea care o face sa fie atragatoare, insa aceasta nu este intotdeauna suficiente. In realitate, anumite detalii ale tinutei pot transforma o aparitie anosta intr-un ravasitoare si foarte atragatoare!

Ce face, de fapt, o femeie sa fie atragatoare? Atitudinea? Silueta? Cum se imbraca? Ei bine, toate au un „cuvant” de spus in ceea ce priveste „gradul de atractivitate” pe care-l manifesta o femeie. Insa, s-a dovedit stiintific ca anumite detalii din stilul vestimentar ajuta o femeie sa atraga mai multe priviri decat altele.

1. Ochelarii de soare

O femeie care poarta o pereche de ochelari de soare care i se potrivesc cu forma fetei atrage mai multe priviri decat una fara. Cum asa? Ochelarii de soare ofera o alura mai degajata, mai „cool” si mai misterioasa purtatoarei, fapt care suscita mai mult interesul barbatilor.

2. Parfumul

Mirosul influenteaza puternic relatiile interumane. Sunt persoane carora le asociem un anumit miros care fie ne atrage, ne face sa ne simtim in largul nostru, ne aduce aminte de o anumita perioada din viata noastra sau, dimpotriva, ne impinge sa dam bir cu fugitii. Oricum ar fi, mirosul are un puternic impact psihic si emotional asupra fiecaruia.

O femeie care are propriul parfum, unul care i se potriveste si care ii fortifica identitatea este mult mai atragatoare decat una care se da cu ce prinde, cu ce-si cumpara in functie de finante. O investitie intr-un parfum de calitate care se a plieze pe personalitatea femeii merita intotdeauna facuta.

Mai multe studii au aratat ca o femeie care se da un parfum placut este considerata mai tanara, mai draguta si mai atragatoare de barbati.

3. Rujul rosu

Sunt o mie si una de nuante de rosu in materie de rujuri, existand una potrivita pentru chipul si tenul fiecarei femei. Totul tine de ea ca sa identifice nuanta care i se potriveste. Si merita identificata si purtata. Rujul rosu suscita interesul reprezentantilor sexului tare. Mai mult, barbatii considera mai atragatoare femeile care poarta ruj rosu decat femeile care nu poarta deloc sau care au optat pentru alte nuante.

4. Dintii albi

O dantura curata transmite multe despre omul care o are. Practic, o persoana cu o dantura alba este considerata mai curata, mai ingrijita si chiar mai de incredere decat una care are dintii ingalbeniti. Chiar daca dantura nu este perfecta, dintii nefiind perfect aliniati si cu usor strambi, daca sunt albi zambetul persoanei respective va fi mult mai placut decat cel al unui om cu dantura perfect structurata, dar ingalbenita. Asadar, nu ezitati sa folositi produse de ingrijire a danturii care va curata dintii. Nu trebuie sa optati neaparat pentru albire dintilor la dentist, insa un detartraj o data la sase luni si folosirea bicarbonatului de sodiu acasa, pe langa pasta de dinti poate face minuni chiar si in cazul dintilor cu probleme.

5. Culoarea rosie, in general

Poate fi vorba de o esarfa, o rochie, o bluza, orice parte a tinutei. O femeie care are o pata de rosu atrage mai multe priviri decat una imbracata in alte culori. Iar daca tinuta este aproape integral rosie, spre exemplu compusa dintr-o rochie rosie ca piesa de baza, efectul este mult mai puternic. Invariabil, barbatii considera mai atragatoare femeile in rosu decat in orice alta culoare, caci este puternic inradacinata in subconstient ideea ca rosul este culoare excitarii sexuala, a potentei sexuale si a puterii.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *