Search for content, post, videos

5 beneficii ale laptelui aplicat direct pe piele si par. Sfatul dermatologului: Afla de ce este bine sa-l utilizati

Dermatologii au descoperit ca laptele are numeroase beneficii asupra pielii si parului. Acesta hidrateaza piele uscata, exfolieaza pielea matura, calmeaza pielea iritata, albeste piele inchisa la culoare.

Iata cateva din beneficiile pe care le ofera laptele.

1. Bun demachiant si exfoliant

Va intrebati cum se poate curata pielea cu ajutorul laptelui? Laptele are o capacitate unica de a elimina impuritatile solubile in ulei. Ei bine, dupa ce te-ai spalat pe fata cu lapte, pielea devine mai luminoasa, mai curata si lipsita de impuritati.

2. Crema hidratanta pentru piele uscata si buze crapate

Laptele contine apa, grasime si proteine, din acest motiv este considerat un bun hidratant pentru piele uscata. Va intrebati cum se utilizeaza laptele ca o crema? Se aplica direct pe piele uscata, se lasa putin sa actioneze, dupa care se clateste cu apa. Laptele este indicat si atunci cand ai buzele crapate. Aplica putin lapte, cu un continut mare de grasime, pe buze si vei scapa si de aceasta problema.

3. Deschide culoare pielii

Laptele ajuta la depigmentarea pielii, eliminand celulele pielii pigmentate.

4. Demachiat pentru pielea sensibila

In cazul in care ai pielea iritata, iar produsele din comert inrautatesc situatie, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti laptele pe post de demachiant.

Acest lucru nu numai curata, ci calmeaza si hidrateaza pielea iritata.

5. Balsam pentru par

Laptele contine substante nutritive care ajuta la cresterea parului. Aplica o cantitate generoasa de lapte batut pe toata lungimea parului, asteapta sa-si faca efectul timp de 5-10 minute si clateste cu apa calda.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *