Search for content, post, videos

4 mituri despre frumusete – leacuri babesti, intre mit si realitate

Am auzit toate despre acele leacuri babesti, sau metode pentru infrumusetare. Intre mit si realitate vom afla cat de adevarate sau cat de false sunt aceste metode.

Castravetii. De la bunicile noastre am aflat prima data despre acest lucru. Ne spuneau pe atunci ca aceasta leguma contine ingrediente speciale care ajuta la indepartarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi. Castravetii contin o cantitate mare de apa si datorita acestui lucru poate reduce pungile de sub ochi, insa acest leac fie el vechi de secole va ramane doar un mit.

Nu este nevoie pe timpul iernii de protectie solara. Am auzit mereu de soarele cu dinti care este inofensiv, care nu incalzeste, care e doar ca sa fie… Fals! Soarele este acolo tot anul. Desi in aceasta perioada cerul este mai innorat, norii nu te protejeaza de razele uv. Acestea patrund chiar si prin stratul gros al norilor. Chiar si pe timpul iernii putem suferii de arsuri solare, riduri inestetice si chiar de riscul aparitiei cancerului de piele.

Ciocolata provoaca acnee. De multe ori cand aveam cosuri parintii ne interziceau sa mai consumam ciocolata. Este fals! S-a demonstrate in urma cu multi ani ca ciocolata nu provoaca acnee, ba mai mult ea a fost scoasa de mult de pe lista alimentelor daunatoare. Dermatologii pun la indoiala faptul ca ciocolata ar cauza acnee. Alimentatia insa joaca un rol foarte important in aceasta privinta.

Cafeaua ingrasa. De multe ori am auzit, nu mai bea atat de multa cafea pentru ca te vei ingrasa. Fals! Cafeaua nu contine grasimi. Laptele, smantana, frisca si zaharul pe care le adaugi cafelei aduc un raport de grasime. Cafeaua in stare pura nu contine grasimi.

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Eva Evelina</cite>

    Foarte interesant articolul. Legat de acnee, eu am folosit produse naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation. Am inceput sa le folosesc la recomandarea doctorului si au fost incredibil de eficiente, m-au vindecat definit de cosuri si puncte negre. le recomand.

  • <cite itemprop="author">gianinA</cite>

    Intr-adevar foarte bune aceste produse naturale de la Thursday Plantation. Le-am folosit si sunt multumit de rezultate. Le recomand si eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *