Search for content, post, videos

3 uleiuri pe care le ai acasa care iti pot indesi sprancenele

Multe femei au probleme cu sprancenele lor. Acestea sunt asemanatoare cu firele de par din cap. Sunt formate din keraina si amino acizi care le mentin puternice.

Totusi, daca aceasta succesiune de amino acizi este deteriorata, pot duce la ruperea foliculilor de par, rezultand in caderea firelor de par din sprancene.

Norocul este insa de partea ta. Avem cateva uleuri care iti vor rezolva problema si iti vor ajuta parul sa creasca la loc.

Ulei de ricin

Uleiul de ricin este renumit pentru ca elimina matreata. Aceasta afecteaza cresterea parului si poate fi cauza pentru care sprancenele tale nu cresc la loc dupa ce le-ai pensat.

Curata-ti sprancenele cu apa calda, apoi inmoaie o bucatica de vata in ulei de ricin si aplica pe sprancene. Maseaza usor cu degetele timp de 3 minute si lasa-l sa actioneze pe timpul noptii. Repeta procesul in fiecare noapte timp de 5-6 zile si vei fi uimita de rezultate.

Ulei de cocos

Uleiul de cocos este bun pentru gatit, dar poate ajuta de asemenea la cresterea parului. O serie de studii confirma efectele uleiurilo, asa ca aplica folosind aceeasi metoda ca in cazul uleiului de ricin.

Ulei de migdale

Uleiul de migdale contine Vitamina E si antioxidanti si are mai multe beneficii decat cel de crestere a parului. Acesta iti va face tenul fin si iti va ajuta sprancenele sa creasca cum nu au facut-o niciodata. Uleiul iti va lasa tenul fin ca matasea si va mirosi delicios.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *