Search for content, post, videos

3 tratamente corporale homemade cu miere

 

Masajul cu miere sau scruburile si mastile de corp care o contin fac miracole pentru sanatatea si aspectul pielii tale. Mierea este unul dintre remediile naturiste cu cele mai multe beneficii pentru frumusete, insa pielea este cea care „absoarbe” si se „bucura” de cei mai multi nutrienti din ea! Iata cum sa o folosesti in ingrijirea pielii si care sunt cele mai importante efecte asupra frumusetii ei!

1. Masajul cu miereMasajul este cel mai simplu tratament cu miere pe care il poti aplica pe piele, pentru a-si recapata elasticitatea si aspectul catifelat, dupa sezonul rece.

 

Mierea hidrateaza si hraneste pielea in profunzime, oferindu-i toate substantele nutritive de care are nevoie pentru a-si recapata stralucirea.

In timpul masajului, substantele active din miere patrund in straturile profunde ale pielii, contribuind la eliminarea toxinelor si indepartarea celulitei.

Masajul poate fi realizat doar cu miere simpla, nezaharisita. Poate fi combinata si cu adaosuri de uleiuri esentiale cu rol revigorant asupra pielii: lamaie, portocala, eucalipt, levantica etc.

2. Scrubul corporal cu miereMierea poate fi introdusa si in scuburile pe care le folosesti pentru a indeparta celulele moarte de pe suprafata pielii si a stimula procesul dedetoxifiere sau de indepartare a aspectului de coaja de portocala asociat celulitei.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/tBYBmm )

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *