Search for content, post, videos

10 parfumuri pentru 2011

 

 

Daisy – Marc Jacobs

Sticluta traduce perfect spiritul parfumului. Aromele sale sunt special alese pentru persoanele mereu cochete, feminine, recreand acel spirit boem, in mijlocul naturii, in plin sezon estival.

 

Eau dIssey Florale – Issey Miyake

 

 

 Simplu, delicat, clasic. Flaconul este sobru, dar foarte feminin. Un parfum floral, ca un brat de flori proaspete, usor de purtat, ce lasa in urma efluvii de arome de flori delicate de vara. Un parfum special creat pentru persoanele rafinate si elegante in orice moment al zilei.

 

For Her – Narciso Rodriguez

 

Simplu, sobru, enigmatic. Un parfum al contrastelor, care reuneste delicatetea notelor florale feminine, discrete, cu frumusetea olfactiva tulburatoare a notelor masculine. Desi pare clasic, acest parfum este asemenea unui suflu de libertate pentru femeile lumii moderne.

 

Réminiscence – Réminiscence

 

 

Poate fi destul de puternic pentru reprezentantele sexului frumos. Este totusi suficient de dulce pentru a se face placut instantaneu de catre femeile puternice, in care salasluieste acel spirit retro, boem, plin de beatitudine. Un parfum seducator de la prima pulverizare.

 

Thé de Vignes – Caudalie

 

Dulceag, dar in acelasi timp foarte proaspat, acest parfum  isi extrage seva din bogatia naturii. Parfumul este unul lejer, fructat, perfect pentru cele care iubesc neconditionat vara! Este proaspat, efervescent, definit de infuzia de floare de portocal si iasomie.

 

80 – Montana

 

 

 

  Floral, condimentat, dulceag … Un parfum care iti va rasfata pielea si simturile! Pe cat pare de simplu, pe atat este de sofisticat. Acest parfum a fost special creat pentru femeile active, rafinate, pline de personalitate, exuberante. Este un parfum simplu, elegant, fara varsta.

 

Air – Nina Ricci

 

Cuvintele cheie pentru a defini acest parfum sunt: libertate, nemarginire, poezie, romantism, rafinament. Notele florale, pline de prospetime nu fac altceva decat sa sublinieze cuvintele cheie enumerate mai sus. Este un parfum perfect pentru femeile-cameleon, care alterneaza stilul clasic cu cel modern, iesind din monotonia cotidiana.

 

Miss Dior Chérie – Christian Dior

 

 

 Tineresc, chic, rafinat, elegant, adorabil! Spiritul parizian este surprins cu succes in notele de varf ale acestui miracol olfactiv! Acordurile de mandarina de Sicilia, portocale rosii, bergamota, iasomie, trandafir, patchouli si santal daruiesc parfumului impresia de lumina, bucurie si senin.  Flaconul este ravisant, magnific, o mica bijuterie de care iti este greu sa te mai desparti. Parfumul este alegerea perfecta a femeilor moderne, rafinate, elegante.

 

Taj Sunset – Escada

 

Te trimite inevitabil cu gandul la vacantele petrecute pe taramuri indepartate, invaluite intr-un enigmatic aer oriental. Dulceag, siropos, oriental, tropical, acest parfum este alegerea ideala pentru femeile cu un puternic simt al aventurii, gurmande, care adora culorile vibrante si caldura tamaduitoare a soarelui.

 

Very Irresistible – Givenchy

 

 

 

Este irezistibil precum Liv Tyler, imaginea acestui parfum. Dulceag, senzual, atractiv, parfumul Very Irresistible este innobilat cu arome de patchouli, prune, mosc, trandafir cu aroma intensa. Femeile seducatoare din fire vor fi in special atrase de acest parfum fascinant si romantic.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *