Expertii Lyla

daddia

Raluca Bulacu

Expert flori si aranjamente

Nascuta in Bucuresti, a inceput sa studieze limba germana de la 3 ani si a continuat pana la 23 cand si-a incheiat viata de student la Viena la universitatea de stat la sectia de stiinte politice.

 

Fiind inconjurata toata viata de strictetea cu care aceasta limba straina a venit, a cochetat mereu cu arta. La varsta de 7 ani a inceput sa ia lectii de balet, intotdeauna i-au placut desenul si pictura ba chiar urmeaza sa studieze la arte.Face aranjamente florale din pasiune impreuna cu matusa ei.

 

Conceptul Daddia s-a nascut in familie. Matusa ei este designerul, verisoara ei le-a dat ideea si cel mai mic membru al familiei a venit cu ideea de nume.

 

‘’ Daddia. S-a nascut din dorinta de frumos. Si culoare. Aranjamentele florale sunt o arta in care designerul nostru isi lasa creativitatea sa zburde pe cele mai indepartate taramuri. Fie ca o lalea olandeza se intalneste cu un trandafir din Columbia sau o minunata orhidee singaporeza mangaie o Plumeria hawaiana ele sunt aduse impreuna pentru a ne incalzi cele mai importante evenimente. Nunta, botez, aniversare sau petrecere de companie, Daddia va este alaturi pentru a va da idei si infrumuseta ceea ce va inconjoara.”

Articole