Search for content, post, videos

Machiajul ideal pentru canicula

Odata cu venirea verii, ne confruntam de cele mai multe ori cu canicula specifica sezonului.

Cum ne protejem machiajul in astfel de situatii? Aceasta este cea mai frecventa intrebare pe care si-o adreseaza majoritatea femeilor.

Chiar daca te confrunti cu mici imperfectiuni ale tenului sau nu, un machiaj este absolut necesar, mai ales intr-un anotimp calduros, pentru a te proteja de factorii de poluare din mediu ( fumul de tigara, razele de soare, praf).

Cum iti mentii machiajul si ce produse trebuie sa folosesti, astfel incat sa nu intampini probleme?

Ei bine, hidratarea este primul pas pe care trebuie sa il faci inaite de orice altceva, iar baza de machiaj aplicata imediat dupa crema hidratanta, ajuta la aderarea fondului de ten si bineinteles il mentine mai bine pe piele, astfel incat pigmentii sa nu se piarda.

Fondul de ten trebuie sa fie fluid, sa nu contina ulei, doar asa se poate simtii foarte usor pe piele si in contact cu caldura nu se ajunge la un aspect neplacut.

Pe langa crema hidratanta, baza de machiaj, fond de ten, se adauga mascara waterproof pentru o fixare foarte buna si ofera siguranta ca o sa ramana exact acolo unde trebuie.

FOTO http://emilstancu.weebly.com/

Buzele pot fi protejate cu un balsam, un ruj mat cu o consistent usoara, si fara ulei.

Asadar, folosirea produsulor corespunzatoare, te ajuta sa ai un ten mai frumos, lipsit de puncte negre si in acelasi timp un machiaj impecabil. FOTO ADRIAN SIMION

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *