Search for content, post, videos

Arta machiajului. Intre necesitate si moft!

„Există adevăruri pe care trebuie să le colorezi ca să devină vizibile” Juseph Joubert

Din mileniul al III lea i. Hr. si pana in present, machiajul a avut o evolutie spectaculoasa, la fel ca si industria de cosmetice.

Au aparut multe brand-uri de buna calitate sau nu, in magazine vedem stand-uri pline de cosmetice, astfel de-a lungul timpului a devenit o adevarata afacere de success.

De ce se machiaza femeile?

Aceasta este o intrebare care cu siguranta a fost pusa atat de persoane de sexul feminin, cat si de cel masculin.

Din dorinta de a fi cat mai frumoase, femeile aleg sa se machieze, fie ca folosesc decat un fond de ten si mascara, fie ca folosesc si farduri de ochii, blush si ruj rosu, acestea odata folosite le dau mai multa incredere in ele si le ajuta sa nu mai fie complexate de propria persoana.

In ziua de azi, fondul de ten este folosit pentru a ascunde eventualele defecte, pentru a da un aspect mai sanatos tenului, dar si pentru al proteja de imputitatile din aer, care inevitabil intra in contact cu pielea de-a lungul zilei.

Majoritatea femeilor nu stiu ca daca isi neglijeaza pielea la tinerete, mai tarziu peste cativa ani, pielea isi va pierde din elasticitate si bineinteles ridurile vor fi prezente mai devreme decat este cazul.

Asadar, fondul de ten este o necesitate, la fel ca si crema hidratanta de fata si de ochi.
Mascara, fardul de ochi, blush-ul de obraz si rujul pot fi considerate un moft, ele ajuta sa se puna in evidenta mai bine genele, ochii, pometii si buzele.

De la naturalete la excentritate este doar un pas! Alegerea va apartine!, spune expertul Lyla, Ralisa Alexandra. 

INTREABA EXPERTUL

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *