Search for content, post, videos

Ed Sheeran, Thinking Out Loud, cea mai ceruta piesa pentru dansul mirilor in 2015 in Romania

Studioul de dans Arthur Murray Bucuresti anunta cea mai ceruta piesa pentru coregrafia pentru dansul mirilor: Thinking Out Loud. Piesa lui Ed Sheeran este ceruta de mai mult de jumatate dintre cuplurile care urmeaza cursuri de dans anul acesta.

 

Lansata la jumatatea anului trecut, piesa lui Ed Sheeran a devenit rapid un hit, iar in 2015 a crescut in popularitate, devenind si optiunea numarul 1 pentru dansul mirilor in Romania si in intreaga lume.

 

“In urma cu cateva zile, reprezentantii aplicatiei Spotify au anuntat ca “Thinking out loud” este cea mai populara piesa pentru dansul mirilor in intreaga lume, ceea ce nu ne surprinde deloc. Avand in vedere ca peste 50% dintre cuplurile care pregatesc dansul mirilor in studioul Arthur Murray din Romania aleg aceasta piesa, ne asteptam sa fie similara situatia la nivel international” declara Elena Ciungu, Manager Arthur Murray Bucuresti.

 

In primele luni ale anului, 3 din 5 cupluri care s-au inscris in programul de pregatire a dansului mirilor la studioul de dans Arthur Murray au ales piesa solistului britanic pentru deschiderea nuntii in calitate de sot si sotie.

 

“Piesa lui Ed Sheeran este foarte romantica, versurile de dragoste spun povestea unei iubiri de durata, iar videoclipul reflecta o legatura puternica, pe care tinerii care se casatoresc si-o doresc. Este o piesa foarte potrivita pentru pasi de rumba, dansul dragostei, sau combinatii creative de pasi din diverse stiluri – rumba, bolero. Instructorii Arthur Murray personalizeaza coregrafia pe aceasta piesa in functie de fiecare cuplu, pentru ca dansul lor sa fie unic” adauga Elena Ciungu.

 

In continuare, o tendinta clara pentru nuntile din 2015 este pregatirea unei coregrafii de grup, prin care tinerii casatoriti si cativa prieteni apropiati surprind invitatii la nunta. In 2014 cea mai populara piesa pentru coregrafie de grup la nunta a fost Happy a lui Pharell Williams.

In 2015, Uptown Funk (Mark Ronson & Bruno Mars) domina preferintele cuplurilor pentru dansul de grup din cadrul nuntii.

“Sunt foarte multi si cei care doresc sa danseze pe un colaj de melodii, la care coregrafiile sunt adaptate in functie de dorintele fiecarui grup in parte” mai spune Elena Ciungu.

Arthur Murray Wedding 2 Arthur Murray

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.

 

Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

 

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *