Search for content, post, videos

Dansurile in tendinte pentru nuntile din 2014: coregrafie personalizata, rumba, foxtrot si vals

Coregrafiile personalizate, pasii de foxtrot, rumba, vals si melodii din coloanele sonore ale marilor filme de dragoste, sunt alegerile pentru primul dans in nuntile de anul acesta.  

In ceea ce priveste alegerea primului dans in calitate de sot si sotie, romanii se aliniaza la tendintele internationale si opteaza pentru coregrafii individualizate, cu pasi de baza de foxtrot, rumba si vals, si cateva miscari spectaculoase, inspirate de filme celebre sau imaginate de cuplu sau profesorii.

“La Arthur Murray, coregrafia dansului mirilor este realizata dupa o discutie preliminara. In cadrul ei aflam multe detalii despre nunta, povestea si personalitatea cuplului, iar apoi avem o prima lectie in care evaluam dansatorii. Dupa aceea, recomandam elementele dansului, stilul de dans potrivit si cream o coregrafie care sa fie in acord perfect cu cei doi si intregul concept al nuntii. Pasii de vals, rumba si foxtrot sunt cele mai populare alegeri. Pasii de tango sunt ceva mai dificili si din acest motiv, nu sunt recomandati pentru cei care nu au mai luat lectii de dans inainte” declara Mirel Roman, manager al scolii de dans Arthur Murray Bucuresti.

 

Coregrafiile din filme, specialitatea Arthur Murray

La studiourile Arthur Murray din Statele Unite si tot mai adesea si in Romania, cuplurile opteaza pentru fragmente din coregrafii celebre din filme precum Dirty Dancing, Phantom of the opera sau Beauty and the Beast.

Fiecare cuplu isi doreste ca nunta sa sa fie cea mai frumoasa. Un mod prin care mirii se pot asigura de acest lucru este prin a realiza un prim dans memorabil si usor de recunoscut. Iar elementele din coregrafii celebre din filme sunt ideale, pentru ca sunt deja cunoscute” adauga Mirel Roman.

Cuplurile vor sa surprinda invitatii cu un dans memorabil

Mai mult de jumatate dintre cuplurile care incep sa danseze la studioul de dans Arthur Murray pastreaza secret fata de prieteni si familie faptul ca urmeaza cursuri de dans. In primul rand isi doresc sa faca o impresie frumoasa, dar si sa surprinda invitatii prin pasii de dans.

„Cand incep pregatirile pentru dansul de deschidere a nuntii, multe cupluri nu vor de fapt sa danseze, stiu insa ca trebuie, si se simt nelinistiti. Dar dupa una sau doua lectii, parerea lor se schimba fundamental si incep sa danseze de placere, sa simta bucuria de a face ceva impreuna, iar dansul devine chiar o activitate de eliminare a stresului cauzat de nunta”, mai spune Mirel Roman.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *