Search for content, post, videos

FOTO Greseli in machiaj pe care le poti evita

„Ni se intampla deseori sa vedem femei machiate gresit. Machiajul trebuie sa ne ajute din punct de vedere estetic, trebuie sa ne faca mai frumoase.

Nu sa ii determine pe cei din jur sa spuna ca mai bine nu ne machiam deloc. Un machiaj nepotrivit sau gresit le poate lasa celorlalti o impresie neplacuta.

Daca esti interesata sa stii cum ai putea sa-ti faci un machiaj cat mai corect, voi incerca sa-ti dau cateva sfaturi. In primul rand, este important sa te feresti de greseli. Iata un exemplu: de cate ori nu ai vazut fete cu sprancenele subtiri si puternic conturate cu creion negru si arcuite excesiv? -de multe ori. Aceasta este doar una dintre multele greseli pe care femeile le fac atunci cand vine vorba despre machiaj.

Pometii conturati prea intens, arata inestetic. Pentru a nu da gres, este important sa folosesti un blush potrivit pielii tale si o pensula mare care sa distribuie uniform culoarea. Este nevoie de o cantitate mica de blush aplicata dinspre pomet spre par. In acest fel vei obtine un look natural.

Nu iti incarca genele cu prea multa mascara.

Desi e de nelipsit cand vine vorba despre orice fel de machiaj, evita pe cat posibil sa iti incarci genele, mai ales pe timpul zilei.

Nu iti contura buzele cu un creion mult mai inchis la culoare. Nuantele creionului si a rujului trebuie sa fie cat mai apropiate.

Intinde bine fondul de ten pentru a nu exista diferenta de culoare intre fond de ten si piele. Unele femei nu uniformizeaza bine produsul, astfel incat sa se amestece cu nuanta naturala a pielii. Rezultatul este unul extrem de inestetic. Ca sa previi aceasta greseala, alege un fond de ten potrivit pielii tale, tinand cont si de sezon.Aplica fondul de ten la lumina naturala, pentru a masca delimitarile dintre produs si piele.

INTREABA EXPERTUL

Din pacate, acestea sunt doar cateva exemple” spune expertul Lyla, Maria Vintila. 


loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *