Search for content, post, videos

Ce culoare voi purta azi pe unghii?

Deseori un mic detaliu cum ar fi culoarea unghiilor poate avea un mare impact asupra felului in care aratam, ca sa nu mai spun ca ne poate oferi acel plus de incredere de care avem nevoie pentru o zi frumoasa.

Azi aveam programarea la cosmetica si eram tare nedumerita in legatura cu ce sa port. Ca de obicei, nu imi place sa ies din casa stiind ca unghiile mele nu arata impecabil. Frigul parca a prins forte proaspete si s-a hotarat sa mai ramana o vreme cu noi. Bine stiu, este Februarie, dar parca un pic de soare acolo ar mai merge nu?

Nu stiu voi dar mie mereu mi-au placut outfit-urile care se asorteaza , iar cand zic ‘asorteaza’,ma refer la culoarea unghiilor in contrast cu ce sunt imbracata. Intotdeauna este complicat pentru mine deoarece imi doresc sa arat perfect. Dupa multe dezbateri, cu mine insami, m-am hotarat ca simplitatea este cea mai buna idee cand vine vorba de un look placut si fara prea multe batai de cap, asa ca am ales sa folosesc oja de la Flormar, culoarea cu numarul 446 mai exact, de o nuanta albastruie spre mov. Merge de minune cu pulovarasul de un albastru deschis si cu esarfa de la gat, nu credeti? Pentru un plus de stralucire si o uscare rapida, am folosit Lacul Nail Care Quick Dry Extra Shine tot de la Flormar.

De tinut minte! Culoarea pe care o alegem nu este nevoie sa fie stridenta pentru a avea un efect reusit. Incercati sa combinati culoarea cu un detaliu din outfit-ul dvs. Eu am ales esarfa ca mijloc de inspiratie si cred ca a mers destul de bine. Voi ce combinatii propuneti?

 culoare unghii 2 culoare unghii

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Andrei Adrian</cite>

    Oferte de lucru i! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:adyandrey2002@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *