Expertii Lyla

bela

Izabela Comanescu

NAIL ART EXPERT

Manichiura fie ea cat de simpla sau complicata, trebuie sa te reprezinte.

De cand eram mica adoram sa imi pictez unghiile. Tin minte cum imi urmaream matusa in timp ce isi aplica clasica oja rosie pe unghiile ei lungi si subtiri. Eram pur si simplu fascinata. Arata ca o doamna respectabila, o persoana in care poti avea incredere ca isi va face treaba bine si care va fi foarte profesionala in ceea ce face.

Pentru mine unghiile reprezinta respectul de sine. Faptul ca ai grija de ele dovedesc ca esti o persoana care isi face timp pentru ea si care isi doreste se impresioneze atunci cand intra intr-o incapere. Indiferent de modelul pe care il ai pe unghie, important este sa tii minte ca o mana curata si ingrijita poate spune multe despre felul tau de a fi.
Ador sa fiu manichiurista. Incerc mereu sa fac ceva diferit fie ca este un model nou, o oja mai speciala, o metoda mai avanasa de a aplicat unghii. Simt ca ajut clientele sa se bucure din nou de unghiile lor iar fericirea de pe chipul acestora si mandria cu care le arata altor persoane munca facuta de mine, imi arata ca mi-am facut treaba bine si imi aduce aminte de ce m-am apucat de aceasta meserie. Sa aduci zambete pe fetele oamenilor este cel mai frumos cadou pe care il poti oferi cuiva!

CONTACT REZERVARI NAIL ARTWORK: https://www.facebook.com/UnMicRasfat .  

Articole