Search for content, post, videos

Despre Noi – Casa de Moda LeGa

Casa de Moda LeGa este o marca romaneasca de imbracaminte pentru femei, fondata de designerul Lizzy Ganea. Lizzy Ganea, tanar designer roman, a dorit sa creeze un atelier de creatie vestimentara diferit de majoritatea celor care deja exista. Ideile originale sunt puse in practica cu drag, realizand astfel tinute de calitate, la preturi accesibile. Casa de Moda LeGa doreste sa ofere femeilor cu venituri mici si medii posibilitatea sa isi achizitioneze o tinuta eleganta, lucrata manual , la un pret accesibil.

Casa de Moda LeGa a fost creata in ideea de a oferi tuturor femeilor posibilitatea de a detine o rochie eleganta, realizata din materiale de calitate, cusuta manual, la un pret accesibil. Multe dintre produsele noastre pe comanda sunt unicate, ceea ce face tinuta valoroasa, iar femeia ce o poarta, speciala. Realizam deasemenea si serii ( ex. Produsele pe care le gasiti pe site-ul nostru ), pentru femeile ce doresc sa urmeze un anumit trend.

LeGa pune accentul pe calitate si eleganta, fara a scoate femeia activa din zona ei de confort.

Fie ca producem tinute casual sau tinute de seara,incercam sa cream de fiecare data imaginea unei femei rafinate, sexy, dar in acelasi timp o femeie care se simte bine in pielea ei si mai ales in tinuta pe care o poarta.

Casa de Moda LeGa ofera publicului larg colectii sezoniere si colectii de sine statatoare ( Colectia Burlesque – LeGa Luxury ), dar si creatie la comanda. Proiectează, produce și vinde colectii ce cuprind tinute de zi, de seara, tinute de gala, tinute de plaja si nu numai.

Tinutele pot fi savurate la cele mai in voga emisiuni TV, purtate de cele mai frumoase vedete, pe podiumurile de moda sau in Showroom-ul din zona de Nord a capitalei.

Date contact:

Tel: 0762735435

FaceBook: LeGa Casa de Moda

Web: www.lega.ro

E-mail: [email protected]

Adresa Atelier : Str. Tuzla nr 44, Etaj 1, Sector 2

Near places: Club Bamboo

poza articol

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *