Search for content, post, videos

Esti sincera cu tine insati? Asa decizi cum vrei sa-ti fie de fapt nunta

Ai primit inelul de logodna…esti fericita…trece euforia 1-2 saptamaini si te trezesti ca incepe “nebunia” … ce rochie sa imi iau, ce culoare, de unde…ce sala de evenimente sa fie, sa aiba terasa, putina verdeata, sa fie intr-un hotel, sa fie la un cort …ce meniu sa imi concep…si multe alte lucruri…

Te gandesti la ziua mult visata si nu stii ce sa faci. Am dreptate ?

De cele mai multe ori, alergi toată ziulica pentru a evita să dai ochii cu tine pentru ca iti este teama de a lua hotararile cele bune si nu stii daca ii vei multumi pe toti. Si de aici incep problemele si incepi sa apelezi la prieteni sau rude (acest lucru nu inseamna ca nu este in regula), insa acestia si-au organizat evenimentul asa cum au considerat ca este ok pentru ei si poate in alte perioade, in care nu aveai atatea lucruri la indemana. Daca nu esti de acord cu ideile propuse de ei, inseamna ca nu au idei bune si se vor simti stanjeniti si se vor supara, insa ar trebui sa inteleaga ca voi doi aveti altfel de personalitate.
Cu parintii este ceva mai greu, nu-i asa ? …si mai ales daca ei vin si cu aport finaniciar. Vor sa va aduca si nu stiu ce prieteni la care au fost si ei la nunta lor, alte rude pe care voi nu le stiti, sa luati un meniu cu specific traditional…etc, in functie de caz.

Si de aici incepe “razboiul” in capul tau. Pe cine sa multumesti pana la urma ? Raspunsul este foarte simplu si usor, insa te las pe tine sa il dai… pentru că atunci când ai curajul să privești în interiorul tău, acolo este adevărul tău. Orice întrebare ai avea, înainte de a căuta semne, de a întreba un prieten, mai bine întreabă-te dacă ești pregătita să-ți asculți instictul. Ce vreau de fapt? Este asta bine pentru mine ? De ce vreau să le fac altora pe plac ? De ce sa-i fac pe ceilalti sa ma inteleaga ?

Asa ca, in concluzie si poate tu nu ai curajul (inca) sa o spui, fa ceea ce iti place si nu lasa pe altii sa hotarasca ziua pe care sa nu o regreti, niciodata !

Ceea ce am scris mai sus, nu inseamna sa apelezi la serviciile mele, ci imi doresc ca viitori miri sa se gandeasca la ei si la ziua lor unica pe care nu le-o va da nimeni inapoi.

Alegerile ne definesc !

Liviu Dragne

Wedding planner / Consultant

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *