Search for content, post, videos

Oamenii de care ne-am indragostit nu sunt niste sfinti

Uneori, atribuim calitati imaginare omului iubit. El este cel mai frumos, cel mai destept, cel mai bun, cel mai cel…O facem nu din generozitate, ci dintr-o nevoie acuta de a ne convinge pe noi insine ca este o persoana speciala. Cu totii avem nevoie de oameni valabili in preajma noastra, iar partenerul de viata trebuie sa fie deasupra tuturor. Minciuna are, insa, picioare scurte chiar si atunci cand ne indoctrinam singuri cu idei false.

Inevitabil, mai devreme sau mai tarziu, realitatea va inlatura cu brutalitate fictiunea. Se intampla fie pe parcursul relatiei, fie la finalul ei, atunci cand nu mai tine pacaleala. Cel mai frumos, cel mai destept, cel mai bun, cel mai cel devine dintr-o data cel mai urat, cel mai prost, cel mai rau, cel mai cel…

Transformarea printului in broscoiul hidos nu e usor de acceptat. Ne simtim tradate si-i cerem socoteala impostorului, pe care-l consideram vinovat ca ne-a dezamagit. Urmeaza reprosuri care ar trebui sa-l faca pe broscoi sa crape de rusine. Am investit in el sentimente sincere, pentru ca am crezut ca e asa si pe dincolo, dar acum si-a aratat adevarata fata.

Cati dintre noi avem sinceritatea de a recunoaste ca omul pe care l-am iubit nu are nicio vina ca l-am divinizat fara sa-i cerem voie? Barbatii sau femeile de care ne-am legat sufletele nu sunt niste sfinti, la fel cum nici noi nu suntem. Oamenii simpli sunt doar niste pacatosi. 

Continuarea pe http://confidenteleuneifete.ro/

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *