Search for content, post, videos

Din dragoste pentru ciocolata

In perioada de „proba”, o femeie este pentru un barbat ca o ciocolata. O gusta, iar daca ii place, devine dependent. Daca nu, fie mananca din ea atat cat sa-si satisfaca pofta de dulce, fie o arunca repede la cos si incearca alt sortiment.
Exista si situatia in care, chiar daca ciocolata este buna, unii barbati nu se pot abtine sa mai cumpere si altele. Fie le place diversitatea, fie nu vor sa ramana fideli unui singur sortiment.
Sunt barbatii indecisi, intr-o permanenta cautare. Incearca mai multe tipuri de ciocolata in paralel, in functie de dispozitie. Intr-o zi, au chef de ciocolata cu lapte, in weekend ar manca una cu rom, saptamana viitoare aleg una amaruie, dupa care se intorc la cea cu lapte. Practic, fac un circuit al ciocolatei.
Piata dulciurilor este, insa, una generoasa, asa ca, intre timp, descopera noi sortimente, se plictisesc de cele din care au gustat pana atunci si renunta la ele.
Nu marca sau calitatea ciocolatei duc la acest deznodamant, ci caracterul barbatilor care o schimba regulat. Sunt asa-zisii devoratori de ciocolate.

CONTINUAREA AICI

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *