Search for content, post, videos

Curiozitatea a omorat pisica! Sexul cu cel mai bun prieten, o tentatie cu doua taisuri

Cele mai bune prietene ale mele sunt…barbati. Vorbim vrute si nevrute, ba sunt mai critici decat femeile atunci vine vorba despre machiajul si coafura mea. Ma complimenteaza cand arat bine, dar nu ezita sa-mi atraga atentia si cand am zile proaste.

Pot sa le povestesc despre iubitul meu fara sa-mi fie teama ca intr-o zi s-ar putea sa se dea la el. Sunt un fel de consilieri din umbra ai relatiilor mele. Nu strica niciodata sa privesti o relatie si prin ochii unui barbat, iar amicii mei sunt buni sfatuitori. Prietenia noastra stransa a trezit adesea suspiciuni.

Multora li s-a parut de neacceptat ca o femeie si un barbat perfect sanatosi la cap si activi sexual sa nu depaseasca barierele amicitiei. Cum de n-am poftit niciunul la fructul oprit? Cine spune ca n-am facut-o! Oameni suntem.

Cu siguranta, au fost momente in care fiecaruia dintre noi ne-a trecut prin cap ce ar fi daca…? Tot noi ne-am dat raspunsul: ar fi o catastrofa. Cum asa? Simplu.

Un barbat si o femeie pot fi buni amici, dar niste iubiti de cosmar. In plus, o partida de sex poate ruina viitorul unei amicitii. Nimic nu va mai fi la fel, oricate eforturi ati face amandoi. Apropierea fizica va duce la o ruptura emotionala. Vor exista resentimente daca nu de ambele parti, cel putin de-o parte, iar acolo s-ar putea sa te afli tu, ex-amica. Barbatii se pot detasa mai usor de aventurile amoroase, chiar si cand e vorba de buna lor amica, femeile sunt, insa, mai sentimentale.

CONTINUAREA AICI

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *