Search for content, post, videos

Detalii actuale pe tipare clasice

Rasfoind un vechi catalog de moda, ramas de la bunici, in timp ce urmaream catwalk-urile de la Saptamanile Modei la Fashion TV si feed-urile catorva reviste de moda de pe Facebook, mi-am dat seama ca desi iubesc viteza si varietatea care definesc lumea actuala, atunci cand creez prefer simplitatea nemuritoare a pieselor clasice, pe care le aduc in actualitate prin detalii si accesorii.

Tiparele de mai jos, de exemplu, pot fi reinventate infinit.
Fusta ampla, pana la genunchi, atat de feminina si de versatila, care pune in evidenta talia, este un tipar pe care il iubesc, alaturi de bluza cu maneci scurte, lejera, al carei guler cu detalii o fac interesanta si misterioasa.

 

Aceste modele pot fi realizate din aproape orice material, imprimeu sau textura. Eleganta lor este data de feminitatea si ingeniozitatea pe care le emana.
Insa detaliile actuale trebuie sa faca modelele clasice sa nu para scoase din cufarul vechi al bunicii, ci sa fie o declaratie de incredere si eleganta. Un detaliu la maneca, un cordon colorat sau o centura aurie lucrata manual, sunt elemente care reinventeaza tinutele clasice si le readuc in tendinte.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Iuliana Maria</cite>

    Cautam colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Nu este necesara experienta, insa se pune accent pe rabdare, seriozitate si perseverenta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Doar cei care vor absolvi toate aceste lectii vor fi acceptati in proiect. Oferim contract de comision si seriozitate maxima. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *