Expertii Lyla

nicolai bun

Bogdan Nicolai

Expert Muzica

Mama imi zice Bogdan. Restul lumii Nicolai. Inclusiv tata care-i mandru ca-i fac “publicitate” la nume. Cel mai probabil imi stiti vocea.

 

Fac radio de ceva timp, vreo 15 ani sa tot fie. La PRO FM ma puteti asculta in fiecare (foarte) dimineata la Alarma ProFM. Totul a inceput la Sinaia, unde m-am si nascut, unde am lucrat ca receptioner, apoi ca monitor de schi si salvamontist. Tot la Sinaia m-a trasnit si cu radioul si trasnit am ramas.

 

Sunt curios din fire si am incercat mai multe terenuri, ca sa nu ma plafonez. Dar am fost constant in marile mele iubiri: radioul, literatura si muzica (pentru ca despre femei nu vorbim acum). Pe la 22 de ani eram director de programe la MTV si faceam in paralel radio. Scriu mult, inclusiv poezie. Daca asta nu va incanta, puteti citi ce-am bodoganit prin The One, ProMotor, TimesNewRoman, AudVoci, unde public constant. Mi-am incercat-o si cu regia si scenaristica (“Meltenia” si “Alice” la ProTV, “Fete Suspecte” si “Vara lu’ Sara” la MTV), dar mereu m-am intors la marile mele iubiri.

 

Ah, si la masini. Imi plac tare masinile. Mici, mari, colorate, negre, toate-mi plac. Mai putin Fiat Multipla. Masina aia ma depaseste. Nu inteleg de ce-ar face cineva o masina asa de urata. Bine, de fiecare data cand ma intreb de ce un lucru mi se pare urat, imi dau seama ca de fapt n-am niciun motiv sa mi se para asa si parca incepe incet, incet sa-mi placa.

Si uite cum n-am zis mai nimic despre mine…

Maine n-am sa mai fiu cel de azi. Dar mereu am sa fiu acelasi.

Intreaba expertul

Articole