Search for content, post, videos

Un buchet de flori, o poveste memorabila. Cum ii sugerezi ce flori vrei

Stiu sigur ca nicio poveste de dragoste sau seara romantica nu a inceput vreodata cu un nou aspirator sau un nou aragaz … nici macar cu un nou Play Station de ultima generatie. 
Povestile frumoase incep de obicei cu un buchet de flori, de aceea, trebuie sa stii sa ii transmiti iubitului exact ceea ce iti doresti sa primesti.

 

Cum ii sugerezi ca iti doresti sa primesti flori? Iata 3 idei simple si usor de pus in practica

 

Vorbeste-i despre un buchet aflat in reducere, precum buchetul de cale negre de la Floria.ro. Calele negre sunt flori de lux extrem de rare, cu o finete si o eleganta greu de egalat. Misterioase si elegante, calele negre sunt flori care intorc privirile, desprinse parca dintr-o lume fantastica de basm. Orice femeie isi doreste sa primeasca un astfel de buchet de la persoana draga.

Spune-i despre cat de mult ti-a placut buchetul pe care l-a primit colega ta de la sotul sau iubitul ei, despre efectul pe care l-a avut asupra ei si cat de tare s-a bucurat. Atitudinea subtil admirativa fata de actiunile altui barbat il va face sa isi doreasca sa faca si el gesturi memorabile prin care sa trezesca aprecierea altor femei.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *