Search for content, post, videos

Ce flori se poarta la nuntile din 2015

Anul trecut tendinta stilistica majora a nuntilor a fost abordarea culorii anului, Radiant Orchid, in combinatii cu aspect vintage-romantic. Pentru anul acesta, culoarea anului, Marsala, va defini din nou cromatica nuntilor, de data aceasta insa cu un stil retro-libertin, inspirat de Sicilia.

3 tendinte pentru nuntile acestui sezon:

Aranjamente de flori Marsala

Marsala, nuanta sofisticata de rosu pamantiu declarata culoarea anului de catre Institutul Pantone, va fi o prezenta recurenta, fie ca accent, fie ca o culoare de baza.

Nuanta renumitului vin din Sicilia, aduce intensitate cromatica, insa pastreaza un sentiment de apropiere si familiaritate.

Trandafirii rosu marsala, roz prafuit,  piersica, vanilie sau albi, vor fi o prezenta discreta dar remarcabila in aranjamentele de nunta. Designerii Floria ii combina cu creativitate, punandu-i in valoare alaturi de hortensii lime-roz, orhidee Cymbidium grena, frezii albe si o varietate de verdeata.

Stil retro –sicilian

Asezate in vase cu aspect antichizat sau din sticla transparenta colorata, aranjamentele de flori trebuie sa invite la visare si sa poarta imaginatia catre tinuturile incantatoare ale Siciliei. Un cocktail de culoare si traditie, aceastea vor atrage atentia fara a epata. Pline de prospetime, de arome, forme si nuante, aranjamentele simbolizeaza complexitatea unei iubiri eterne si al vietii in doi, pe parcursul evenimentului.

Originalitate si unicitate

Asocierile neasteptate sunt o tendinta conturata in acest an. Florile cunoscute se imbina cu cele mai putin cunoscute, iar aranjamentele, unice si memorabile, vor ramane in amintirea invitatilor ca un detaliu vizual remarcabil in cadrul nuntii.

 

Aranjamentele de masa, buchete de mireasa si buchete de nasa, buchete pentru domnisoare de onoare, precum si cateva idei de integrare creativa a aranjamentelor de flori in nunta, precum cele in forma de rama de tablou, care vor deveni o atractie pentru fotografiile cu invitati.

 

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Zizou Sez</cite>

  Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate,
  imaginându-ţi că eşti un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie
  mentală şi înotând într-o mare a abundenţei, corpul şi mintea ta vor intra
  instantaneu pe vibraţia prosperităţii, iar tu vei începe să atragi
  literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îţi e necesar pentru a deveni
  bogat. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm
  urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un
  proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe
  detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *