Search for content, post, videos

Ce buchet sa oferi de 8 Martie, in functie de relatie

De 8 Martie este sarbatorita femeia, motiv pentru care ocazia nu poate trece fara ca barbatii sa fie supusi provocarii de a alege buchetul potrivit pentru doamnele din viata lor.

Sa oferi insa un buchet de flori nu este o misiune usoara, mai ales ca, asa cum stim, femeile sunt pretentioase si isi doresc sa se simta speciale. Desi pentru barbati florile par uneori “toate la fel”, femeile le percep diferit si sunt atente la mesajul subliminal pe care il transmite buchetul respectiv.

Buchet pentru mama

Desi celebreaza ziua femeii in general, in Romania 8 Martie este o sarbatoare puternic asociata cu ziua mamei, astfel ca mamele din intreaga tara asteapta sa primeasca flori de la copiii lor. Florile pe care le oferiti mamelor trebuie sa fie vesele, sa emane prospetime, respect si echilibru. Buchetul “Pentru mama” de la Floria.ro va aduce zambetul pe chipul mamelor.

 

Buchet pentru sotie

8 martie este o ocazie in plus pentru a arata sotiei ca o iubesti. Buchetul pentru ea trebuie sa emane pasiune si dragoste, motiv pentru care recomand un buchet rosu. In acelasi timp florile adresate sotiei trebuie sa fie surprinzatoare, sa o impresioneze. Un buchet de anemone, mult mai original si mai interesant ca buchetul clasic de trandafiri, va fi apreciae de o sotie care se va simti iubita si apreciata.

Buchet pentru colega sau prietena

Daca te leaga o prietenie puternica de persoana careia vrei sa ii oferi flori, alege un buchet vesel, colorat si plin de energie, din flori diversificate si multicolore.
Buchetul Primavara in culori contine 5 irisi mov, 5 lalele mov, 5 lalele roz, 5 frezii multicolore, 6 anemone rosii si verdeata decorativa si este ideal pentru a celebra o prietenie autentica.
Buchet pentru sora sau cumnata

Relatiile de familie sunt cele mai stranse, iar relatia dintre frati este una dintre cele mai puternice. De 8 Martie, surprinde-ti sora sau cumnata cu un buchet din flori primavaratice, in doua culori contrastante, albastru si galben.

Un buchet incantator cu lalele galbene stralucitoare si frezii mov ce par sa danseze intr-o celebrare a primaverii. Daruieste acest buchet intr-o zi frumoasa de primavara si fa-o sa zambeasca!

 

Buchet pentru soacra

Cred ca provocarea de a cumpara flori soacrei este mai mare decat in oricare alta situatie. Indiferent de relatia cu soacra, cu siguranta nu veti da gres cu un buchet de lalele multicolore, care o va impresiona si o va face sa se simta speciala si apreciata. In plus, va putea povesti colegelor si prietenelor despre buchetul surprinzator de frumos primit.
Toate buchetele propuse sunt disponibile pe www.floria.ro

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *