Search for content, post, videos

Buchete si aranjamente pentru o casa de poveste de Craciun

De Craciun, Floria.ro iti propune sa duci magia sarbatorilor si a naturii in decoratiunile pentru casa, cu noua colectie de buchete si aranjamente care combina delicatetea florilor cu crengute de brad si piese decorative festive de iarna.

 

Intreaga colectie de Craciun are la baza conceptul casei de poveste de sarbatori, urmarind crearea unei ambiante de magie si caldura, care sa cuprinda intregul spatiu si pe invitati.

 

Culorile de sarbatoare pentru casa de poveste de Craciun sunt verde, rosu si auriu, culori care se regasesc in toate piesele din colectie.

Florile incluse in linia de Craciun, care se alatura crengutelor de brad omniprezente, sunt trandafirii rosii, ilex rosu, orhideele cymbiudium galben-auriu. Ornamentele sunt cele festive specifice sarbatorilor de iarna, globuri, fundite, conuri de brad, clopotei si Mosi.

 

Pentru ca intrarea in casa de poveste de Craciun sa poarte semnul Craciunului, designerii Floria.ro au creat coronite decorativa din crengute de brad, care vor da oferi invitatilor un indiciu ca se afla aproape de un spatiu familial in care vor descoperi puterea irezistibila a prieteniei si familiei.

 

 

O data ce patrunzi in spatiul casei de poveste, aranjamentele festive in vaza te poarta mai adanc in lumea magica a sarbatorilor. Combinatiile sofisticate cu orhidee si trandafiri, alaturi de lumanari, globulete si conuri de brad, dau un aer elegant, neobisnuit si coplesitor, de Craciun.

 

 

 

 

 

 

Piesa de rezistenta, aranjamentul construit din crengute naturale de brad si ornamentat cu globuri, funde si clopotei aurii si rosii, defineste o atitudine eco, impotriva taierii brazilor. Cu o inaltime de aproximativ 50 cm, bradul construit este atat un cadou ideal, cat si un element care pecetluieste atmosfera festiva din casa de poveste de Craciun.

Despre Floria.ro

 

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vanzărilor online de flori, implineşte anul acesta 3 ani de existenta, timp în care a livrat peste 50.000 de buchete de flori. Floria.ro a castigat de doua ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010 si 2013), dar şi peste 30.000 de clienţi mulţumiţi. Începând din 2010, Floria.ro este marcă atestată Trusted.ro.

Începând cu vara lui 2013, Floria.ro devine prima florărie din România care creeaza buchete în acord cu tendinţele internaţionale din moda. Floria livreaza in intreaga tara in cateva ore de la comanda, prin intermediul partenerilor locali. 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *