Search for content, post, videos

Buchete de 1 Iunie de la Floria.ro: flori pentru copilarie

De 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului, cei mici se simt speciali si primesc intreaga atentie. Anul acesta insa, Floria.ro, cea mai mare florarie online din Romania, a pregatit o linie speciala de buchete de flori de 1 Iunie, de oferit celor care, desi au trecut de varsta copilariei, raman copii in suflet si se bucura in continuare …ca niste copii.

 

Colectia cuprinde aranjamente cu flori de sezon si in culori delicate precum alb, galben, mov si roz, care exprima inocenta uimitoare a copiilor. Buchetele au fost create de designerii de buchete ai Floria.ro pornind de la dorinta de a surprinde femeile intr-o zi care nu le este dedicata in totalitate, insa care le trezeste nostalgia copilariei si dorinta de a primi si a se bucura de gesturi frumoase.

 

Alaturi de buchetele care cu siguranta vor insenina ziua, cei ce doresc sa isi surprinda iubitele, sotiile sau fiicele de 1 iunie pot alege si jucarii de plus sau bomboane de ciocolata, pentru a trezi amintiri autentice din copilaria destinatarelor.

 

flori-buchet-pentru-fiica-mea-28191 flori-magia-copilariei-28246 flori-puritate-20872 flori-suras-de-inger-2380

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *