Search for content, post, videos

3 buchete de Dragobete –Ziua Romanului Indragostit

Exista atat de multe momente in care ii poti arata jumatatii tale cat de mult o iubesti, iar o ocazie in plus este intotdeauna bine-venita. Daca ai sarit peste Ziua Indragostitilor, sau pur si simplu cauti mereu motive sa o surprinzi, Dragobetele este o ocazie sa sarbatoresti iubirea in stil romanesc.

La Floria, am pregatit o colectie de buchete de flori de Dragobete ce include trandafiri rosii, lalele rosii, zambile, narcise si multe alte flori de primavara, o colectie cu aer romanesc.

Iata 3 buchete de Dragobete, perfecte pentru “mandra ta”

Buchet de narcise galbene -https://floria.ro/buchet-narcise-galbene/

 

Vrei sa-i urezi o primavara minunata? Ofera-i un buchet deosebit de 31 narcise galbene! Parfumul minunat al narciselor o vor face sa viseze la zilele insorite pe care le veti petrece impreuna.

 

Buchet Sarut divin

Pentru ca …Dragobetele saruta fetele! Este o ocazie perfecta sa ii furi un sarut.

 

Un buchet deosebit, o expresie a primaverii si a miresmelor ei! Am adunat cele mai frumoase flori de primavara 15 lalele multicolore, 11 irisi mov si 7 alstroemeria roz pentru a reda frumusetea acestui anotimp special!

 

Aranjament drag de Dragobete -https://floria.ro/aranjament-drag-de-dragobete/

 

Vrei sa fie îndragostita de tine tot anul? Declara-ti dragostea in stil romanesc: cu un aranjament cu elemente traditionale –spice de grau, floarea soarelui.

 

 flori-aranjament-drag-de-dragobete-30985 flori-narcise-galbene-2597 flori-sarut-divin-674

 

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *