Expertii Lyla

uceanu bun

Andreea Uceanu

Expert Aranjamente Florale

Andreea Uceanu, Director Imagine si Design, Floria.ro

 

Cred cu tarie ca sa fii surprinsa cu un buchet de flori este printre cele mai frumoase lucruri care ti se pot intampla. Frumusetea florilor, atentia pusa in detalii la crearea si alegerea buchetului, bucuria de a fi speciala si de a constata ca cineva s-a gandit la tine, toate acestea fac din primirea unui buchet de flori un moment absolut special.

 

Din dragoste pentru flori si pentru bucuria pe care acestea o provoaca, mi-am asumat incepand din acest an misiunea de a crea buchete de exceptie pentru Floria.ro. Pe langa alte activitati administrative indeplinite la Floria.ro, pasiunea, viziunea si creativitatea sunt puse la lucru pentru a crea buchete spectaculoase, care sa ramana in memoria femeilor care le primesc pentru totdeauna.

 

In calitate de Director de Imagine si Design la Floria.ro creez, alaturi de alti specialistii in flori ai Floria.ro, buchete irezistibile, prin alaturari neasteptate de soiuri, culori, texturi si forme florale deosebite.

 

Colectia de buchete de flori pentru vara 2013 pe care am creat-o este prima manifestare de moda de buchete din Romania, care sustine misiunea noastra, de a readuce florile in casele romanilor. Pentru indeplinirea acestei misiuni suntem hotarati sa aratam tuturor ca stilul nu se reflecta doar in vestimentatie, ci si in alegerea unui buchet de flori pentru cei dragi, pentru nunta sau un alt eveniment important.

Intreaba expertul

Articole