Search for content, post, videos

Reteta spectaculoasa: Muschiulet de porc umplut cu carnaciori de casa

Atunci cand ai de organizat o cina festiva trebuie sa iei in calcul foarte multe detalii.

Trebuie alese cu grija ornamentele, meniul, iar vinul trebuie ales in functie de ceea ce alegem sa gatim.

Totusi, un astfel de eveniment nu doar ca are un impact puternic emotional, ci are si un impact vizual foarte mare.

Invitatii vor taxa fiecare greseala chiar daca intr-un mod involuntar.

Daca vad o greseala o vor tine minte, daca vad ceva ce ii impresioneaza, vor proceda exact la fel.

Iata o reteta pentru felul principal, sau poate fi folosit si ca aperitiv, perfecta pentru un astfel de eveniment:

Muschiulet de porc umplut cu carnaciori de casa

Ingrediente:
1 kg muschiulet de porc
2 carnati de casa proaspeti (cruzi)
Sare, piper si boia
O crenguta cimbru
Ulei
scobitori

Mod de preparare:

Se taie muschiuletul pe lung, felii de un cm si se bat bine (Cu batatorul pentru snitel).
Se condimenteaza doar pe partea exterioara.
Pe partea din interior se aseaza carnaciorul cat sa lasam spatiu in parti de 2 cm.
Rulam si introducem scobitori pentru sustinere.
Procedam la fel si cu restul de muschiulet si caraciori.
Ungem o tava cu ulei si adaugam ruladele obtinute.
Stropim cu ulei exteriorul, adaugam crenguta de cimbru si introducem in cuptorul incins pentru 40 minute la foc mic. Intoarcem la jumatate din timp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *