Search for content, post, videos

Numarul de like-uri nu te defineste! Cat de penibil/a esti, dupa profil

Lumea facebook e ultima fitza. Nu ai facebook nu existi?! Ce face lumea pe facebook inafara de promovare, discutii cu prietenii reali sau interactiune cu oameni noi ?

Cu siguranta ai vazut si tu pozele acelea imposibil de sexy ale lor.

Sunt cu muschii la vedere, cu siliconul la soare sau cu slipul minuscul pozat de sus in jos.

Ei sunt oamenii facebook. Cei care se bucura mai tare decat orice de un like sau de un  comentariu la o poza sexy cu ei, in care ii flatezi cu privire la fizicul lor care nu poate fi trecut cu vederea.

Sutele de like-uri nu te definesc ca om, ca fizic si nici nu ne vorbesc despre caracterul tau.

Daca ti-ai pus poza cu ultima ta masina, cu ultimele tale silicoane sau cu ultima colectie  de pantofi de fitze nu ai facut altceva decat sa impresionezi oamenii ca tine.

Daca cumva ai crezut ca un fund bine pus in evidenta te va face sa-ti gasesti viitorul sot, da-mi voie sa te dezamagesc.

Barbatul ala te va alege strict pentru fund, la fel cum femeia care te alege pentru muchii tai incordati o va face fix pentru asta.

Daca cumva crezi ca e impresionant sa-ti schimbi pozele de cinci ori pe zi, tot timpul cu altele  la fel de penibile si despuiate sa stii ca inca te minti singur/a.

Daca ai 1000 de like-uri la o singura poza deocheata nu ne spui nici altceva despre tine decat faptul ca esti foarte superficial si disponibil. Nu releva inteligenta ta debordanta si nici caracterul tau de aur.

Facebook-ul a devenit locul perfect de agatat .

Aici ai toata colectia. Toata lumea are cont si toata lumea posteaza. Oamenii nu mai stiu sa-si vorbeasca fata in fata cand e mult mai usor cu atatea stari expuse pe un status.

Aici te poti razbuna pe dusmani, poti sa-ti pui citatele de razbunare sau cele de frustrare.

Mai primesti un like de la o femeie dezamagita sau un barbat in cautare de o femeie vulnerabila ca tine.

Daca ai coloana vertebrala intelegi ca lumea asta nu e ceea ce pare a fi.

Aici toate relatiile sunt fericite, toate starile se expun printr-un status, toate despartirile sunt live ca la tv, apoi urmeaza consolarile de rigoare si like-urile din partea celor care abia au asteptat sa intri din nou pe piata.

Expunerea exagerata e periculoasa. Expunerea corpului tau pe gratis cand altele o fac pe bani grei pentru reviste e prostie curata.

Unii fac orice pentru un like. Chiar sunt capabili sa-si expuna poze in cada de baie plina cu spuma, pe patul de masaj sau chiar vor sa ne arate cum dorm.

Daca numarul exorbitant de like-uri va da de mancare, dati si la saraci .

CONTACT: Anca Boros, site: http://www.anca-make-up.ro/, Facebook: https://www.facebook.com/ancamariab.ancamariab

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *