Search for content, post, videos

Sfaturi pentru machiajul de plaja

Esti in vacanta sau esti pe punctul de a pleca in vacanta ?
Fie ca pleci la mare sau la munte, soarele va veni dupa tine. Nu te poti ascunde de el si trebuie sa-i faci fata cu brio : fara arsuri, pete, si pistrui.

Atunci cand pleci la plaja si iti iei toate cremele de accelerare a bronzului, parfumate si lucioase, nu uita de fata ta.

Este cea mai sensibila si expusa la razele ultraviolete. Nu pleca niciodata la plaja fara protectie solara pentru fata.

Daca pentru corp mai fentezi lucrurile si vrei sa ai un bronz frumos nu sa te intorci de la plaja asa cum te-ai dus,la fata lucrurile stau diferit.

Ai 2 variante : Daca ai un ten frumos, sa nu zic perfect, pt ca nimeni nu il are, atunci poti aplica o crema de fata cu protectie solara. Incepe de la cea cu factor mare daca esti in primele zile de concediu si scade factorul de protectie pe parcurs.
Daca nu ai un ten curat si ai mici imperfectiuni, BB cream e solutia ideala. Acopera atat cat sa arate perfect si protejeaza atat cat e nevoie. Are rol de : crema hidratanta, fond de ten, protectie solara , totul fara sa incarce.
Si acum ca am terminat cu baza, mai vreau sa-ti spun cateva lucruri:

Nu te da cu pudra! Nu vrei o fata incarcata. Mergi la plaja nu in oras . Nu aplica nici blush pudra.

Poti totusi incerca o umbra de blush crema.
Daca ai probleme mari cu cearcanele si nu vrei sa fi de nerecunoscut la plaja, poti aplica creme corectoare in jurul ochilor sau poti alege sa nu-ti dai jos ochelarii de soare. Ar fi chiar indicat !

Ochii cel mai probabil ii vei ascunde dupa ochelarii fumurii de soare, dar daca vrei mai mult, alege un rimel rezistent la apa. Astfel vei putea sa inoti linistita si sa arati la fel cand iesi din apa.

 

Buzele tale au nevoie de un balsam pentru hidratare. Dar poti alege si un gloss lucios in culori naturale. Nu incerca totusi rosu,portocaliu,violet sau rujuri cu pigment puternic. Vrei sa arati bine nu sa isi dea seama toata lumea ca nu poti iesi fara machiaj din casa.

Si acum ca esti aranjata si pentru plaja, iti poti savura bautura de sub o palarie voluminoasa si o pereche de ochelari chic.
Vacanta frumoasa

CONTACT: Anca Boros, Telefon: 0763601418, site: http://www.anca-make-up.ro/, Facebook:https://www.facebook.com/AncaBoros.Makeup!

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *