Search for content, post, videos

VIDEO 5 melodii care te fac sa te simti dorita

 

M-am nascut in Arad, 21 mai 1989.

 

In anul 2008, dupa examenul de bacalaureat, m-am mutat in Bucuresti, cu gandul de a da admitere la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, I.L. Caragiale, Bucuresti, sectia MULTIMEDIA. Nu am fost admisa.

«O femeie se simte dorita in diferite feluri. Fiecare fel te face sa te simti diferit, iti da un sentiment aparte. Fie de putere, de frumusete, de siguranta, sau de feminitate, ele tasnesc din interiorul fiecarei femei, in raport cu ceea ce sunt ele, spune expertul Lyla, Anamaria Maier.

GICA PETRESCU-ZARAZA

Cu siguranta aceasta este melodia care ma face sa ma simti dorita, ca si ceea ce sunt, ca si ceea ce eman, ca si ceea ce provoc in oameni, ca si FEMEIE! Imi retrezeste radacinile poporului din care fac parte. Imi da chef sa iubesc acel barbat puternic care se intoarce acasa cu dreptul de a-si simti in vene femeia. E unul dintre cele mai cutremuratoare moduri in care te poti simti dorita!

ELTON JOHN-NORMA JEAN

Elton John are puterea de a reda si de a transmite, din punctul meu de vedere, exact forta, feminitatea si caldura pe care Marilyn Monroe le emana! Lucrurile astea te fac sa te simt dorita asemeni unui STAR. Dorita ca pe ceva ce nu iti permiti sa ai. De aici si sentimentul de putere si de manipulare asupra oamenilor din jurul tau.

BRYAN ADAMS- HAVE YOU REALLY LOVED A WOMAN

Lasand la o parte faptul ca aceasta melodie are puterea de a retrezi de fiecare data ceva special in mine, cred ca este printre putinele melodii care ma fac sa ma simt dorita ca si SOTIE, ca si MAMA, ca si partener de viata pentru eternitate! Lasa mereu loc unei incoltiri premature in sufletul meu care duce la o maturitate inainte de vremea ei. E un sentiment nostalgic dar placut!

STING-FIELDS OF GOLD

Fields of gold ma face sa ma simt dorita intr-un mod trecator. Ca pe ceva ce azi il ai, dar maine nu! De aici si un oarecare sentiment de nostalgie, de slabiciune a faptului ca noi, oamenii, nu avem puterea de a opri timpul in loc. Faptul ca nu ma poti avea si maine te impiedica sa ma doresti acum!

KYLIE MINOGUE & NICK CAVE-HERE THE WILD ROSES GROW

Ascultand melodia acesta, mi-am dat seama cat sunt de fragila, ca uneori sunt captiva sub un imens iceberg de mister, care poate fii topit cu multa tandrete, pasiune si adevar! Da, cred ca ma face sa ma simt dorita ca pe ceva ce nu exista si nu va putea exista niciodata, PERFECTIUNEA FEMININA»

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *