Search for content, post, videos

Vrei o silueta de invidiat? Inlocuieste micul dejun cu o baie rece si o cafea neagra

In toate curele de slabire se specifica faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Un om de stiinta a sportului propune insa o dieta in care prima masa a zilei nu este chiar atat de importanta.

Mai mult de un deceniu, Venice A Fulton a ajutat vedetele de la Hollywood in lupta cu kilogramele, iar acum a lansat o carte in care propune un plan de sase saptamani, la finele carora veti arata mai bine decat ati visat vreodata.

Denumit regimul OMG, planul neconventional propus de Fulton ar avea la baza, potrivit autorului, o combinatie de principii din nutritie, biochimie, genetica si psihologie. Rezultatul promis: 10 kilograme de grasime in minus si reducerea celulitei.

In loc de micul dejun impus in mai toate dietele, primul lucru pe care il veti face dimineata va fi o baie rece si o cafea neagra. Prima masa va fi un mic dejun tarziu, in jurul orei 10.00, pentru a pune metabolismul in miscare. Asta pentru ca, spune Fulton, citand specialisti francezi in nutritie, un mic dejun tipic, compus din paine prajita, iaurt si fructe mai degraba impiedica organismul sa arda grasimile pentru tot restul zilei.

Baile reci si cafeaua neagra au efect in principal asupra stratului de celulita de care doriti atat de mult sa scapati. in plus, scrie Venice Fulton, o baie rece va pune metabolismul in miscare. Daca totusi nu sunteti destul de curajoase sa va scufundati cu totul in apa rece, puteti sa aplicati metoda doar la nivelul picioarelor.

Citeste mai mult pe www.rtv.net

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *