Search for content, post, videos

VIDEO Ce sa faci ca sa scapi de grasimea de pe brate. Ai nevoie doar de o banda de cauciuc

Bratele pot fi destul de dificil de tonifiat, avand in vedere ca la nivelul bicepsului si tricepsului se aduna in timp, din cauza lipsei sportului, clustere de grasime destul de dificil de dat jos.

 

Aceste depozite de grasime duc la un aspect de piele lasata al mainilor, in zona bicepsului si a tricepsului, lucru ce este destul de neplacut din punct de vedere estetic.

 

Insa, exista metode de a scapa de grasimea de pe brate si implicit de pielea moale de pe maini cu ajutorul unei benzi de cauciuc ce este folosita pentru o serie de exercitii fizice minunate.

 

Intregul proces necesita doar 8 minute pe zi iar rezultatele se observa in maximum doua luni, bratele ajungand sa fie cat se poate de tonifiate si grasimea sa dispara in totalitate.

 

Exercitiile despre care este vorba insa nu au ca efect marirea in exces a masei musculare, avand in vedere ca nicio femeie nu isi doreste sa ajunga sa aiba bicepsi si tricepsi puternici ca ai barbatilor.

 

Asadar, pentru a scapa de grasimea de pe brate in confortul propriului camin, fara a ajunge sa ai brate de luptator, nu trebuie decat sa faci zilnic exercitiile de tonifiere demonstrate in videoclipul de mai jos.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *