Search for content, post, videos

VIDEO Care este cel mai bun exercitiu pentru a scapa de celulita

Pentru a stabili cel mai bun exercitiu pentru a scapa de celulita trebuie identificati factorii care au dus la aparitia ei.

 

In principiu, nu exista un singur exercitiu potrivit oricui care vrea se scape de celulita, adica de acel tesut adipos care se impinge, efectiv, in tesutul conjunctiv de sub pielea picioarelor, a coapselor si a feselor, actiune ce determina crearea aspectului inestetic de coaja de portocala.

 

Practic, celulita se formeaza in urma incapacitatii celulelor de a elimina toxinele umflandu-se.

 

Pe langa tarele alimentare, aparitia celulitei este conditionata si genetic. Practic, exista o predispozitie la aparitia ei. Astfel putem explica de ce femei trase prin inel care au un regim alimentar relativ echilibra au, totusi, celulita pe picioare si coapse.

 

Oricum ar fi, in general, exercitiile recomandate pentru a scapa de celulilta sunt cele care te transpira cel mai puternic, adica cele de tip aerobic, nu pentru cladirea masei musculare. Cu cat transpiri mai mult, cu atat elimini mai multe substante nocive din organism, curandu-l pur si simplu.

 

Totodata, este esentiala eliminarea oricarei forme de zahar din alimentatie, dar si a sarii. De ce? Zaharul se acumuleaza in celulele adipoase si cauzeaza extinderea lor, iar sarea favorizeaza retinerea apei in corp, fiind astfel agravata celulita.

Consumul unui pahar de apa fierbinte de 3 ori pe zi ajuta totodata la reducerea ceulitei. Japonezii, spre exemplu, beau cate un pahar de apa fierbinte inainte de fiecare masa principala a zilei.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *