Search for content, post, videos

Veti pierde din greutate prin renuntarea la zahar si trecerea la indulcitori artificiali?

Consumul de alimente dulci poate provoca cresterea in greutate, acesta este un lucru pe care toata lumea il stie deja. Din acest motiv, foarte multi s-au bucurat de introducerea pe piata a indulcitorilor artificiali care contineau foarte putine sau chiar zero calorii.

Cu toate astea, oamenii de stiinta spun ca indulcitorii artificiali va pot ingrasa mai rau decat atunci cand consumati alimente care contin zahar obisnuit.

Exista 3 motive pentru care consumul de alimente care contin indulcitori artificiali va pot face sa va ingrasati peste masura:

Indulcitorii artificiali va fac sa mancati si mai multa mancare. De fiecare data cand consumi ceva dulce, corpul tau se asteapta sa primeasca o multime de calorii. Cu toate acestea, indulcitorii artificiali contin foarte putine calorii, unele dintre ele sunt, de fapt, fara calorii. Atunci cand organismul este alimentat cu mai putine calorii decat se astepta, te face sa simti foame, astfel incat sa poata obtine cantitatea de calorii pe care o anticipeaza. Cu alte cuvinte, indulcitorii artificiali pot spori foarte mult apetitul.

Stiati ca niste indulcitori artificiali sunt de cateva sute de ori mai dulci decat zaharul obisnuit? De exemplu, zaharina poate fi de 700 de ori mai dulce! De aceea, consumarea indulcitorilor artificiali in mod regulat va poate intensifica durerea de dinti.

Consumul de indulcitori artificiali poate provoca dezechilibre hormonale. Numeroase studii au aratat ca indulcitorii artificiali pot provoca un dezastru hormonilor.

Deci, inainte de a consuma un produs „fara zahar” sau cu continut scazut de calorii, ganditi-va de doua ori. Aceste produse va pot face sa va ingrasati, mai degraba decat sa pierdeti kilograme nedorite.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *