Search for content, post, videos

Sunt buni biscuitii digestivi pentru tine?

Unele alimente suna atat de sanatos, dar nu sunt cu adevarat. Unele exemple foarte bune sunt biscuitii digestivi. Inainte de a merge la cel mai apropiat supermarket si puneti un pachet de biscuiti digestivi in cosul dvs. de cumparaturi, cititi mai intai.

Mai jos veti afla mai multe despre biscuitii digestivi si despre motivele pentru care, in ciuda numelui, nu sunt la fel de buni pentru tine cum credeti

Biscuitii digestivi au aparut in secolul al XIX-lea. Acestia au fost numiti ca atare, deoarece acestea contin o multime de bicarbonat de sodiu. Este adevarat ca bicarbonatul de sodiu poate fi benefic pentru stomac deoarece neutralizeaza excesul de acid, iar cei care sunt chinuiti de refluxul acid si de boala de reflux gastroesofagian sau de GERD pot conta de fapt pe bicarbonat de sodiu.

Cu toate acestea, oamenii din acele zile nu au fost constienti de faptul ca bicarbonatul de sodiu nu mai este pulberea de culoare alba, care se gaseste in stomac, pe care o utilizeaza o data pentru gatit – caldura extrema modifica, de fapt, compozitia chimica a bicarbonatului de sodiu, capabile sa neutralizeze prea mult acid in stomac care poate provoca arsuri la stomac.

Dar exista un lucru frumos despre biscuitii digestivi ai secolului al XIX-lea, si asta e faptul ca sunt facuti din faina grosiera de grau integral. Fiecare persoana constienta de sanatate stie cat de buna este faina din grau intreg!

Din pacate, majoritatea biscuitilor digestivi de astazi pe care ii puteti obtine cu usurinta de la supermarketul dvs. preferat nu mai contin faina grosiera de grau integral. Majoritatea dintre ele sunt pur si simplu facute din faina prelucrata pentru a le face sa arate destul si usor pe buzunarul tuturor. Producatorii sunt fericiti, dar oamenii cu constiinta de sanatate sunt nemultumiti!

Iata un alt motiv pentru care multi dintre biscuitii digestivi de astazi sunt daunatori pentru sanatate: sunt plini de zahar rafinat! Uneii biscuiti digestivi vin in diferite arome cum ar fi bomboane, facandu-le si mai mult incarcate cu zahar.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *