Search for content, post, videos

Slabeste 10 kg in doua luni, iarna! Orele la care sa mananci si ce sa mananci pentru asta

Aproape toata lumea spune ca anotimpul rece este propice pentru a ne ingrasa, insa acest lucru ceste cat se poate de fals. Principalul motiv este ca organismul nostru are nevoie de mai multa energie iarna pentru a se mentine cald si deci arderile sunt mai puternice. 

Astfel, teoria potrivit careia iarna e normal sa te ingrasi nu este decat o scuza pentru  a manca mai mult. Ce-i drept si foamea este mult mai prezenta atunci cand afara este firg, insa exista o tehnica pentru a evita ingrasarea pe perioada iernii. Ba mai mult, aceasta tehnica poate sa ajute si la pierderea unui numar important de kilograme. 

Tehnica presupune existenta a unor mese fixe, la intervale orare bine definite: mai exact, este indicat sa mancam din trei in trei ore, niciodata mai tarziu de ora 6 dimineata si niciodata mai tarziu de ora 6 seara. 

Astfel, ziua debuteaza cu un mic dejun la ora 6 care trebuie sa ocntina exclusiv omleta facuta fara ulei don albusul a patru oua. 

La ora 9 se consuma 100 de grame de cereale integrale cu o cana de lapte de 250 de mililitri. 

La ora 12 se ia pranzul, destul de bogat. Puteti consuma fritpura de vaca, peste sau gratar de pui, cat de mult doriti. 

La ora 15 se consuma de preferat o salata mare, in care pot intra orice legume doriti, in afara de cartofi, morcovi sau mazare. 

La ora 18 se consuma 100 de grame de carne de pui sau peste si doua citrice, de orice fel ar fi. 

Acest regim asigura aportul caloric necesar unei zile normale si asigura totodata ca organismul arde mai mult decat consuma. Astfel, in maxim doua luni, puteti scapa de cel putin 10 kilograme. 

Regimul acesta trebuie respectat insa cu sfintenie in fiecare zi si trebuie insotit de cel putin 15 minute, cel mult 45 de minute, de exercitii cardio zilnic. 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *