Search for content, post, videos

O noua dieta cu lamaie iti va detoxifia organismul si va arde grasimea in 7 zile

Urmatoarea bautura te va ajuta sa iti detoxifiezi corpul, sa scapi de grasimea in exces si se va incadra in dieta ta. Ingredientul principal este lamaie, un fruct suficient de puternic incat sa elimine toxinele din tractul digestiv.

Multi oameni sunt satisfacuti de beneficiile acesteia, iar multi dintre ei o incorporeaza in rutina lor zilnica, preparand bautura de seara, urmand sa o consume urmatoarea dimineata.

Acestea sunt beneficiile consumului de apa cu lamaie.

Poti incerca sa te tii de aceasta dieta timp de 7 zile, iar intr-o perioada scurta de timp va deveni o rutina.

Prima zi- umple un pahar cu apa calda, adauga bucatele de lamaie si lasa-le sa actioneze timp de cateva minute. Dupa acea bea tot paharul dintr-o inghititura. Fa acelasi lucru la pranz, cu jumatate de ora inainte de masa.

A doua zi- consuma un pahar de limonada dimineata si dupa amiaza, iar in timpul zilei incearca sa bei 2-3 litri de apa. Poti adauga si fructe pentru aroma si nutrienti.

A treia zi- repeta procedura cu apa cu lamaie pe stomacul gol de dimineata si in timpul mesei de pranz. Bea apa plata cu lamaie pe parcursul zilei.

A patra si a cincea zi- urmareste procedura din a treia zi

A sasea zi- Fa acelasi lucru ca in ziua a treia, dar consuma doar 2 pahare de apa cu lamaie pe zi, unul dimineata si unul seara inainte de cina.

A saptea zi- bea apa cu lamaie dimineata pe stomacul gol.

Ar trebui sa devina un obicei. Bea apa cu lamaie in fiecare dimineata si 2-3 litri de apa pe zi pentru ati mentine corpul hidratat. Aceasta dieta de 7 zile te va ajuta sa iti detoxifiezi corpul si sa arzi grasimea in exces. De asemenea, mentine o dieta sanatoasa.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *